Close sidebar
Close sidebar

Educatia se face cu mopul intr-o scoala din judetul Suceava

Un profesor a bagat spaima in elevi dupa ce l-a alergat prin clasa pe unul dintre copii cu un mop. Asta din cauza ca micutul nu avea manualul la el. Conducerea scolii spune ca este un cadru didactic problema si ca a mai fost sanctionat de 3 ori pentru ca lipsea de la ore si avea un limbaj neadecvat. Acum dascalul este cercetat disciplinar.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asa a fost surprins un profesor din localitatea Gramesti, judetul Suceava. Dascalul s-ar fi luat de un elev pe motiv ca acesta nu avea manualul de franceza la el iar copilul, de emotie, ar fi inceput sa bea apa dintr-o sticla. Ceea ce l-a scos din sarite si mai mult pe profesor care i-a varsat apa apoi l-a pus sa stearga pe jos si sa-l alerge prin clasa cu mopul.

Parintii sunt revoltati de atitudinea dascalului

Tatal baiatului: fiindca nu a avut cartea a inceput sa-l ameninte, baiatul s-a speriat si a inceput sa bea apa din sticla pe care o avea in geanta, baietelul a spus ca profesorul i-a turnat apa in cap l-a lovit cand a venit acasa avea putin arcada umflata.

Citeste si: Lider PSD face anunțul-șoc: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidențiale și le va și câștiga

Copilul s-a dus acasa plangand si i-a cerut tatalui sa nu-l mai duca la scoala. Parintele a mers sa discute cu directorul scolii unde a aflat ca profesorul care s-a luat de copilul sau nu este la prima abatere, a mai fost sanctionat de 3 ori pentru ca lipsea de la ore si pentru ca avea un limbaj neadecvat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gabriel Diaconescu- directorul scolii Gramesti: profesorul este un professor problema. de ce este un professor problema? Pentru ca nu reuseste sa isi stapaneasca elevii si alte motive care tin de deontologia profesionala si de multe ori nu o respecta.

Citeste si: Ana-Maria, tânăra mutilată de polițist, declarații copleșitoare! Cum s-a schimbat viața ei în urmă cu o lună

Conducerea scolii a solicitat intrunirea comisiei de disciplina pentru a decide ce se va intampla cu profesorul. Acesta risca de la avertizare scrisa pana la desfacerea contractului de munca. Pana se va lua o decizie, profesorul va continua sa predea la clasa baiatului pe care l-a umilit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI