O tânără care pretinde că este educatoare de grădiniță se laudă pe canalul său de TikTok că îi scoate din minți pe tații singuri.

Citește și: Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Ea își prezintă rând pe rând ținutele cu care pretinde că merge la serviciu, iar comentatorii o critică pentru fustele mini sau portjartiere.

Citește și: Patroana unui salon de coafură, legată de pat la ATI după ce a lovit și scuipat personalul medical

@yourbabechlooe

dont tell anyone…dont tell anyone

♬ original sound- Memes

Potrivit Daily Star, Chloe a recunoscut că ar prefera să stea acasă și să câștige de trei ori mai mulți bani pentru persoanele care s-au abonat la contul ei obscen.

Tânăra americancă susține că își petrece cea mai mare parte a timpului cu copiii mici la serviciu.

Citește și: "Nu pot să port așa ceva". O viitoare mireasă, devastată când a primit „rochia perfectă” comandată online

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea spune că își flutură ținutele ori de câte ori apare un tată singur să își ia copilul de la grădiniță.

Chloe, o tânără educatoare de grădiniță  

Educatoarei i se cere concedierea pentru comportament obsen

Videoclipurile TikTok ale lui Chloe au împărțit publicul online în două tabele. Ea a recunoscut deschis că vrea să atragă atenția unor tați singuri, fapt care i-a făcut pe unii părinți furioși să-i spună că ar trebui să fie concediată pentru asta.

„Când un tată simpatic îmi spune că este singur de doi ani”, face teasing Chloe într-un videoclip, în timp ce se preface că vorbește cu un bărbat în afara camerei.

Apoi ea a glumit în legendă: „Uneori are mintea prea murdară”. Părinții s-ar putea să nu vadă gluma totuși.

Într-un alt videoclip, Chloe se îmbracă într-o bluză mulată și o fustă mini, precum și cu o pereche de ciorapi negri din dantelă.

Ea își balansează șoldurile pentru a-și etala formele voluptoase înainte de a-și da seama că i se văd ciorapii- și își trage fusta în jos și pleacă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Încerc să-l impresioneze pe tatăl singur care vine să-și ia copilul... a funcționat?” își întreabă Chloe fanii.

@yourbabechlooe

did it work? 😇

♬.....- MICHEL🎭👻

După cum vă puteți imagina, fanii au fost împărțiți în două tabele, în timp ce unii nu se pot opri din laude și complimente, alții o critică pentru comportament inadecvat.

O parte dintre comentatori s-au simțit dezgustați și au sugerat că Chloe ar trebui concediată pentru acțiunea ei.

"Ar trebui să fie ilegal, cum nu ești concediată încă?" a întrebat o persoană. Atcineva a sugerat că tânăra nu e de fapt educatoare, ci folosește un ecran verde pentru a-și transforma camera într-o sală de clasă.

@yourbabechlooe

which one is yours? 😇

♬ whyisthisaudiofamous- molly 💛


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si