Mireasa dezamagită de rochia aleasă a postat pe TikTok imagini cu momentul în care a probat exemplarul adus de firma de curierat. 

Citește și: VIDEO- Sezonul “Bravo, ai stil!” începe duminică, odată cu lansarea noii stații de televiziune

După cum se poate vedea în imagini, rochia primită nu seamănă deloc cu cea din pozele de pe site.

Ce a pățit viitoarea mireasă

Zuzanna Wojtas, din America, a explicat cum a vrut să-și sărbătorească logodna cu o petrecere înconjurată de cei mai apropiați prieteni și familie.

Citește și: Scandal de proporții între Nona și Bianca în „Casa Iubirii”! Cele două au ajuns la cuțite: „Ești o femeie care poate fi cumpărată!”

Pentru a se asigura că este îmbrăcată potrivită pentru ocazie, ea a comandat o rochie maxi din dantelă albă de pe Amazon, remarcând că aceasta a avut aproape 3.000 de recenzii pozitive.

Zuzanna Wojtas

Așa arăta rochia pe site

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, când a despachetat-o, cea mai mare teamă a ei a devenit realitate, deoarece comerciantul i-a trimis din greșeală o versiune mai scurtă a rochiei care se termina chiar deasupra genunchiului ei.

Cu doar câteva zile până la "petrecerea de vis", ea a început să caute alte rochii, spunând că nu va purta „cu siguranță” cea pe care i-a fost trimisă.

"Nu pot sa port asa ceva", spune americanca

Ce a făcut mireasa în ceasul al 12-lea

Experiența negativă a determinat-o pe Zusanna să emită un avertisment altor cumpărători Amazon din grupul privat de Facebook „Ce am cerut vs. ce am primit”.

Ea a scris: „Nu m-am gândit niciodată că voi primi una dintre acestea, dar ai grijă ce comanzi de la Amazon. Am cumpărat această rochie pentru petrecerea mea de logodnă din sâmbăta aceasta...”

Citește și: Patroana unui salon de coafură, legată de pat la ATI după ce a lovit și scuipat personalul medical

În timp ce majoritatea utilizatorilor nu s-au putut abține să nu râdă de confuzie, alții au comentat cât de frumos arată ea în rochia mai scurtă.

Zuzanna Wojtas

[Sursa foto: Twitter]

Un utilizator a spus: „De ce nu o poți purta? Este drăguță și așa și arată bine pe tine”. 

Femeia și-a anunțat prietenii că va căuta o rochie nouă, în regim de urgență, și va posta fotografiile pe rețeaua de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si