Nona și Bianca au ajuns la cuțite, în pragul în care nu se mai suportă deloc. Cele două și-au aruncat o serie de acuzații grave.

„Ești o femeie care poate fi cumpărată!” 

Noua săptămână din „ Casa Iubirii ” s-a deschis cu tensiuni noi. Radu și Cristina au fost în centrul atenției pentru a vorbi despre relația lor, despre cum funcționează ea, dar, la opulul opus, le avem pe Nona și Bianca  care au început să-ți arunce cuvinte grele și acuzații grave.

Citește și: Horoscop 29 martie 2023. Zodiile care pun accent pe viața personală și pe iubire! Își vor da seama ce vor cu adevărat!

Scandal de proporții între Nona și Bianca în „Casa Iubirii”! Cele două au ajuns la cuțite: „Ești o femeie care poate fi cumpărată!”

Scandal de proporții între Nona și Bianca în „Casa Iubirii”! Cele două au ajuns la cuțite: „Ești o femeie care poate fi cumpărată!”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Scandal mare între Nona și Bianca

Nona și Bianca nu s-au mai putut abține și au răbufnit. Nona i-a adus acuzații grave fostei sale prietene, alături de o serie de reproșuri. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scandalul din tabăra fetelor a pornit de la faptul că Bianca ar fi vorbit-o de rău pe Nona în mediul online. Bianca a încercat din răsputeri să îi explice fostei sale prietene că nu s-a întâmplat niciodată așa ceva și că i-a sărit în ajutor ori de câte ori a avut nevoie.

Citește și: VIDEO. "Ne-ai tocat ca pe jumări". Radu iese la atac după ce a scăpat de eliminarea din "Casa Iubirii"

Bianca: Nona, spune ceva! Dacă ne-am certat sau nu. Tu când ai avut nevoie de mine am fost acolo. Te-am ajutat cu multe chestii.

Nona: Cumnatul meu a intrat ieri și mi-a zis că mă vorbești. Ieșim de aici și îți arăt conversația.

Bianca: Nu conversația! Trimite-mi video! Eu știu sigur că nu am vorbit. Eu nu mai pot! Am fost bună cu ea. Te-am ajutat de multe ori și știi.

Citește și: O nouă eliminare a avut loc în Casa Iubirii. Cine este concurentul care a părăsit emisiunea

Nona: Și?

Bianca: Nu vreau să zic, pentru că nu îmi permit să zic cu ce te-am ajutat.

Nona: Ești o femeie care poate fi cumpărată!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si