Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Am pus ochii pe mai mulți tătici". O educatoare de grădiniță a stârnit furia cu comportamentul obscen

O tânără educatoare de grădiniță susține că își prezintă nurii ori de câte ori are ocazia în fața tăticilor singuri care vin să-și ia copiii. Ea a prezentat pe TikTok ținutele în care merge la serviciu și a stârnit vii controverse online.

Sorin Negru,

O tânără educatoare de grădiniță

[Sursa foto: tiktok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără care pretinde că este educatoare de grădiniță se laudă pe canalul său de TikTok că îi scoate din minți pe tații singuri.

Citește și: Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Ea își prezintă rând pe rând ținutele cu care pretinde că merge la serviciu, iar comentatorii o critică pentru fustele mini sau portjartiere.

Citește și: Patroana unui salon de coafură, legată de pat la ATI după ce a lovit și scuipat personalul medical

@yourbabechlooe

dont tell anyone…dont tell anyone

♬ original sound- Memes

Potrivit Daily Star, Chloe a recunoscut că ar prefera să stea acasă și să câștige de trei ori mai

mulți bani pentru persoanele care s-au abonat la contul ei obscen.

Tânăra americancă susține că își petrece cea mai mare parte a timpului cu copiii mici la serviciu.

Citește și: "Nu pot să port așa ceva". O viitoare mireasă, devastată când a primit „rochia perfectă” comandată online

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ea spune că își flutură ținutele ori de câte ori apare un tată singur să își ia copilul de la grădiniță.

Chloe, o tânără educatoare de grădiniță  

Educatoarei i se cere concedierea pentru comportament obsen

Videoclipurile TikTok ale lui Chloe au împărțit publicul online în două tabele. Ea a recunoscut deschis că vrea să atragă atenția unor tați singuri, fapt care i-a făcut pe unii părinți furioși să-i spună că ar trebui să fie concediată pentru asta.

„Când un tată simpatic îmi spune că este singur de doi ani”, face teasing Chloe într-un videoclip, în timp ce se preface că vorbește cu un bărbat în afara camerei.

Apoi ea a glumit în legendă: „Uneori are mintea prea murdară”. Părinții s-ar putea să nu vadă gluma totuși.

Într-un alt videoclip, Chloe se îmbracă într-o bluză mulată și o fustă mini, precum și cu o pereche de ciorapi negri din dantelă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ea își balansează șoldurile pentru a-și etala formele voluptoase înainte de a-și da seama că i se văd ciorapii- și își trage fusta în jos și pleacă.

„Încerc să-l impresioneze pe tatăl singur care vine să-și ia copilul... a funcționat?” își întreabă Chloe fanii.

@yourbabechlooe

did it work? 😇

♬.....- MICHEL🎭👻

După cum vă puteți imagina, fanii au fost împărțiți în două tabele, în timp ce unii nu se pot opri din laude și complimente, alții o critică pentru comportament inadecvat.

O parte dintre comentatori s-au simțit dezgustați și au sugerat că Chloe ar trebui concediată pentru acțiunea ei.

"Ar trebui să fie ilegal, cum nu ești concediată încă?" a întrebat o persoană. Atcineva a sugerat că tânăra nu e de fapt educatoare, ci folosește un ecran verde pentru a-și transforma camera într-o sală de clasă.

@yourbabechlooe

which one is yours? 😇

♬ whyisthisaudiofamous- molly 💛

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI