Nina este o tanara in varsta de 21 de ani care a lucrat pana de curand ca educatoare in cadrul unei gradinite crestine din SUA si care se simte nedreptatita dupa ce conducerea gradinitei a concediat-o fara nicio urma de regret.

Citeste si: Doliu la Serviciului de Ambulanta Vrancea. O asistenta a murit la numai 38 de ani. Fiica sa va da azi Bac-ul, apoi va merge sa isi inmormanteze mama

Nina, care spune ca iubeste copiii si este un dascal bun, practica un al doilea job atunci cand isi termina programul la gradinta. Tanara de 21 de ani juca in filme pentru adulti, activitate care ii aduce venituri considerabile.

Ea a declarat pentru Fox ca nu in momentul in care sefii ei au aflat cu ce sa ocupa ea, au pus-o sa demisioneze. Nina a refuzat sa faca asta, lucru care a generat un adevarat scandal. In cele din urma, ea a fost condeciata, pe motiv ca principiile religioase dupa care functioneaza gradinita sunt in contradictoriu cu activitatile ei din timpul liber.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"Nu vad o problema in asta, atata timp cat le pot face bine pe ambele", spune tanara care nu se poate impaca cu decizia conducerii gradinitei si care se simte discriminata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si