Edward Iordănescu încheie colaborarea cu Federația Română de Fotbal. Se pare că decizia aparține selecționerului care a declarat că dorește o pauză, potrivit frf.ro.  

Edward Iordănescu, sfârșit de colaborare cu Federația Română de Fotbal

Edward Iordănescu a preluat conducerea Echipei Naționale de Fotbal a României la începutul anului 2022. Sub conducerea sa, România s-a calificat la EURO 2024, unde a câștigat grupa, depășind Belgia, Slovacia și Ucraina. 

Citește și: Atentat în timpul finalei Euro 2024. Cel puțin 9 morți după ce o mașină-capcană a explodat lângă o cafenea

Unul dintre cele mai importante meciuri ale României, jucate sub îndrumarea lui Iordănescu, a fost cel cu Ucraina, unde Echipa Națională a câștigat detașat, cu un scor de 3-0.

Palmaresul lui Edward Iordănescu:

  • Meciuri disputate: 28
  • Victorii: 10
  • Remize: 10
  • Înfrângeri: 8

Potrivit Federației Române de Fotbal, decizia de a încheia colaborarea i-a aparținut lui Edward Iordănescu, care a dorit o pauză.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Citește și: VIDEO Kylian Mbappe, prezentat oficial la Real Madrid. Primele imagini cu noul "galactic" în tricoul "albilor". Ce număr va purta?

Edward Iordănescu

[Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României]

Edward Iordănescu, mesaj emoționant după încheierea oficială a colaborării

Edward Iordănescu a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Selecționerul a povestit în câteva rânduri ce a însemnat experiența avută alături de Echipa Națională de Fotbal a României, mărturisind că se simte onorat și mândru de tot ceea ce a trăit alături de echipă.

"Astăzi plec eu, împăcat cu gândul că m-am ținut de cuvânt. Cea mai mare onoare pentru mine a fost și va rămâne faptul că am putut să antrenez naționala țării mele, să reprezint România și românii. Am antrenat poate cea mai iubită generație a echipei naționale, una care și-a câștigat prin muncă și dăruire această dragoste. Iar cuvintele, dragi suporteri români, sunt prea puține că să îmi exprim recunoștința față de dragostea voastră! Hai, România! Oricând și pentru totdeauna!", a declarat Edward Iordănescu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si