Cu toate acestea, deoarece la ultima întâlnire dintre Kuzey și Sîla, tânăra nu a dat curs sentimentelor bărbatului, acesta este convins că femeia de care s-a îndrăgostit caută să o uite.

Un sprijin în alinarea suferințelor îi este Bahar care își dorește tot mai mult să facă parte din viața lui Kuzey. Cavidan intră în panică atunci când Alper o atenționează că Sîla se simte mai bine după accidentul suferit și, de teamă ca aceasta să nu dezvăluie planul malefic al acestora, familiei Bozbey, vor lua o hotărâre radicală pentru a-și duce planul la îndeplinire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu sufletul sfâșiat de durere, Ege nu are odihnă până când nu va găsi vinovatul care i-a ucis sora iar Zeynep este alături de acesta, în teribila încercare prin care trece tânărul. Seda intră în panică atunci când află că accidentul provocat intenționat a distrus viața tinerei Melodi și apelează disperată la ajutorul fratelui său.

Dacă va reuși Sîla să se salveze din casa lui Alper și dacă o va găsi Ege pe Seda, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si