Close sidebar
Close sidebar

Egipt: Sase politisti si-au pierdut viata in urma exploziei unei bombe in Cairo

Autoritatile egiptene au anuntat ca sase politisti si-au pierdut viata, iar alti trei au fost raniti vineri dupa-amiaza, in urma exploziei unei bombe in apropierea unui punct de securitate din metropola Cairo, transmite Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia a avut loc in apropierea unei cladiri guvernamentale dintr-un cartier rezidential al Cairo. Nicio organizatie nu a revendicat pâna in acest moment atentatul terorist, in care au fost raniti inclusiv patru civili, relateaza News.ro.

De asemenea, surse au precizat ca nu se stie daca politistii erau in masina sau in drum spre aceasta atunci când a explodat bomba.

Ministerul de Interne a anuntat formarea unui cordon de securitate in districtul Giza din Cairo.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Martorii sustin ca explozia bombei a lasat in urma un adevarat carnagiu, cu politisti morti intinsi in apropierea unei masini incendiate. Unul dintre politisti avea schije in piept, iar alti doi si-au pierdut picioarele.

Explozia are loc dupa ce fortele de securitate au ucis cu o zi in urma trei atacatori inarmati intr-un raid din sudul Egiptului. Autoritatile au sustinut ca atacatorii inarmati ucisi faceau parte din Fratia Musulmana.

Intre timp, sute de politisti si militari si-au pierdut viata in lupta cu insurgenta islamista din peninsula Sinai.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI