Bărbatul a fost agresat de două persoane care se aflau la volanul unei autoturism marca BMW.

Tânărul a ajuns în comă la spital, însă a murit în ciuda efortorilor făcute de medici. Agresorii bărbatului vor fi cercetați într-un dosar de tentativă de omor. Aceștia sunt doi cetăţeni de etnie romă, informează ziarulargesul.ro.

Citeste si: O navă Spartan a efectuat un zbor umanitar de urgenţă pentru transportul unui pacient care a suferit arsuri pe 55 la sută din suprafaţa corpului; pacientul a fost dus în Italia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: A fost la un pas de moarte. Drama prin care a trecut o tânără de 26 de ani, din cauza implanturilor mamare: "Sânii mei mă ucideau lent"

Citeste si: Cutremurător, Cătălin Plăiașu a încetat din viaţă! Fata lui a rămas acum orfană de ambii părinţi

Agresorii sunt fraţi, din Merişani, Leonard F., de 22 de ani, şi Mihai Adrian T, de 24 de ani. Incidentul s--a produs în urmă cu 5 zile, în Merişani.

Fiica lui a rămas orfană! Ce avea de făcut azi

Agresorii omului de afaceri au fost arestaţi preventiv, sub încadrarea juridică „infracţiunea de loviri şi vătămări cauzatoare de moarte". Cu toate acestea, ei au cerut să fie judecaţi „în stare de libertate".

Mâine, magistraţii vor stabili ce se va întâmpla cu cei doi tineri, dacă vor fi lăsaţi sau nu în libertate.

Cătălin Plăiașu a murit azi-noapte în jurul orei 1 la spitalul din Piteşti şi a lăsat în urma lui o fată, care, culmea, azi, avea de dat examenul de bacalaureat la limba şi literatura romănâ, proba scrisă. Mai mult, tânăra este acum orfană de ambii părinţi, întrucât şi mama ei a decedat în urmă cu câţiva ani, răpusă de o boală incurabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si