Vladimir Draghia a stat 4 luni departe de fetele lui superbe ca sa aduca zambete pe fata copiilor bolnavi. Toti banii vor merge la MagiCAMP, o tabara cu adevarat magica pentru copii.

"Vladimir Draghia este alaturi de MagiCAMP de cativa ani.

A venit prima oara in taberele noastre in 2015, cand i-a fascinat pe copii cu povestile lui din televiziune. A revenit anul trecut, cand le-a oferit copiilor din CONNECTIV o super lectie de inot. Mai mult, in 2015 a inotat, alaturi de alti patru prieteni senzationali, intr-una dintre echipele care au reprezentat MagiCAMP la Swimathon. Indiferent ce se intampla in seara, fie ca va castiga sau nu, Vladimir chiar este si va ramane un prieten extrem de drag noua. Multumim, Vladimir!", este mesajul de multumire postat pe pagina de Facebook a organizatiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Melania Medeleanu a construit impreuna cu Vlad Voiculescu acum 3 ani, un taram de libertate şi zambet pentru copiii bolnavi de cancer: Magicamp- o tabara cu adevarat magica pentru copii.

La inceput au fost 32 de copii. Apoi au venit 120. Anul trecut au fost 180.

Proiectul creste, se dezvolta si acum Vladimir Draghia va contribui si el cu suma de 100.000 de euro la acest proiect minunat, menit sa aduca zambete pe fata copiilor greu incercati de viata. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si