În urmă cu 31 de zile, un masacru organizat de teroriștii Hamas a dus la declanșarea războiului din Orientul Mijlociu, dus între Israel și gruparea teroristă Hamas.

La conducerea Hamas se află lideri bogați, care au averi impresionante și trăiesc în lux, departe de frontul războiului. 

Iată care sunt cei mai bogați lideri Hamas și averea cu care se laudă!

Averea impresionantă a liderilor Hamas

Averea impresionantă a liderilor Hamas

[Sursa foto: istockphotos]

Cei mai bogați lideri Hamas

Pe primul loc de află Ismail Haniyek, cunoscut drept șeful politic Hamas, dar și drept contabilul grupării teroriste. Ismail Haniyek a fost șeful guvernului din Fâșia Gaza. Ismail are 13 copii, trăiește într-o vilă de lux din Qatar, iar banii pe care îi obține sunt din delapidare și spălare de bani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șeful politic Hamas are o aveste care depășește impresionanta sumă de 4 miliarde de dolari. Haniyek deține mai multe mașini și reședințe de lux, dar și un avion privat.

Pe locul doi în topul celor mai bogați lideri Hamas se află Khaled Mașal, care s-a aflat la conducerea biroului politic înaintea lui Haniyek.

Precum cel care l-a succedat, Khaled Mașal trăiește tot în Qatar, într-o vilă de lux.

Citește și: Ziua 31 de război Israel- Hamas. ONU cere oprirea imediată a bombardamentelor din Fâșia Gaza. Iordania anunță că forţele aeriene au paraşutat ajutoare medicale urgente în Gaza/ Israelul evacueză civilii din Gaza

Ce avere au liderii Hamas?

Ce avere au liderii Hamas?

[Sursa foto: istockphotos]

Averea lui Khaled depășește 4 miliarde de dolari. Acesta deține conturi în bănci egiptene.

De asemenea, Khaled Mașal are investiții imobiliare în mai multe țări arabe.

Pe locul trei se află Abu Marzouk. Cu o avere estimată la 3 miliarde de dolari, Abu Marzouk a condus departamentul politic al grupării teroriste Hamas înaintea lui Khaled Mașal și a lui Ismail Haniyek.

Abu Marzouk locuiește în Qatar, în lux. Averea lui Marzouk a început în anul 1990, când a început să obțină fonduri de la oamenii bogați care susțineau demersurile grupării teroriste Hamas. Chiar dacă a fost arestat pentru infracțiunile comise, Abu Marzouk a putut să își păstreze banii și bunurile materiale, relatează digi24.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si