Cei trei tineri care au fost luați de inundații sunt căutați în continuare de către autoritățile din Italia. Aceștia au dispărut din cauza apelor care au năvălit pe străzi. Despre cele 3 persoane care au dispărut se știe că au fost luați de viituri dintr-o mașină care avea numere de România.

Este vorba despre un băiat și două fete, care au fost filmați în ipostaze extrem de emoționante.

Înainte nu a fi luat de viiturile care au făcut prăpăd, aceștia se îmbrățișau.

Citește și: VIDEO Vremea se manifestă periculos în toată lumea. Trei tineri au fost loviți de un fulger, pe plajă

inundatii italia, tineri disparuti, informare MAE

Ultimele imagini cu cei trei tineri, înainte de fi luați de ape.

[Sursa foto: Rai News]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de autoritățile italiene, una dintre cele două fete era rezidentă în Italia, avea 20 de ani şi era studentă în anul II. Tânăra ar fi vrut cu orice preț să se întâlnească cu prietenii ei, chiar dacă mama sa a avertizat-o să nu meargă în zona cu pricina.

Celelalte două persoane s-ar fi aflat în vizită în Italia. Potrivit presei italiene, ar fi vorba despre o tânără în vârstă de 23 de ani, care se afla în străinătate pentru a-și vizita părinții.

Alături de ea era și iubitul ei, care are 25 de ani și era rezident în Austria.

MAE nu a confirmat până acum cetățenia persoanelor dispărute

În urma informațiilor prezentate în presa italiană, MAE, prin intermediul Consulatului General al României la Trieste, s-a autosesizat. Reprezentanții oficiului consular au întreprins în regim de urgență demersuri pe lângă autoritățile italiene competente pentru obținerea unor informații oficiale cu privire la cetățenia și identitatea persoanelor dispărute.

Până în acest moment, MAE a precizat însă că autoritățile din Italia nu au confirmat cetățenia persoanelor dispărute.

MAE informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Trieste: +39040411652, +390404528136, +39040416350; apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul de telefon de permanenţă al oficiului consular: +393408821688.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Româncă din Italia, în culmea disperării. Tânăra de 20 de ani cere ajutorul, după ce statul italian i-a luat bebelușul de 7 luni: „Eu eram în spital la maternitate cu fetița mea și mi-au luat-o”

inundatii italia, tineri disparuti, informare MAE

Persoanele dispărute sunt căutate de către autorități. 

[Sursa foto: Rai News]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si