Nașterea unor gemeni a surprins pe toată lumea. Cei doi frați s-au născut la un an distanță, deși la naștere i-au despărțit doar 40 de minute, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Doi gemeni, născuți la un an distanță

O femeie din New Jersey și-a născut gemenii la un an distanță. Femeia a ajuns la spital în noaptea de Revelion, care este și ziua de naștere a soțului său, înainte de miezul nopții, deși data estimată de doctori era 26 ianuarie. 

„La mulți ani, tocmai mi s-a rupt apa”, sunt vorbele femeii către tatăl copiilor lor, înainte să plece către spital.

Ajunși la spital, în seara de Revelion, femeia a luat în glumă posibilitatea de a-și naște cei doi băieți în zile și ani diferiți. În ceea ce o privește, adevărul a fost spus în glumă. Femeia a născut doi băieți sănătoși, în zile și ani diferiți.

Primul bebeluș, Ezra, a fost născut pe 31.12.2023, la ora 23:48 cântărind 6 kilogram. Ezekiel s-a născut la 40 de minute distanță, dar deja trecuse miezul nopții. Astfel, al doilea geamăn al familiei are data nașterii pe 01.01.2024, la ora 00:28, cântărind 4 kilograme.

„Puteai auzi oamenii din afara camerei numărând invers și strigând La Mulți Ani, când se afla între copilul A și B.

Voi spune că în perioada în care am practicat, nu am avut niciodată gemeni născuți nici măcar în două zile separate, darămite în doi ani separați”, a declarat doctorul care a asista-o pe femeie la naștere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Cei doi părinți mai au un băiat, pe Ezechiah, în vârstă de 3 ani, născut pe 3 ianuarie. Partea masculină a familiei își va sărbători mereu aniversările una după alta, petrecerile începând de pe 31 decembrie și terminându-se pe 3 ianuarie.

Citește și: Noua metodă prin care românii sunt înșelați! Citațiile false le pot cauza multe bătăi de cap celor care cad în plasă

„Amândoi suntem încântați doar să avem trei băieți sănătoși. Am trei băieți și acum, toți avem zile de naștere unul lângă celălalt. Evident, ziua mea de naștere ocupă bancheta din spate în acest moment. Măcar pot să țin de Ziua Tatălui”, a spus tatăl copilului.

Părinții celor doi gemeni se gândesc deja ce glume vor exista între aceștia, având în vedere diferența de un care există în certificatele de naștere.

„Cu siguranță mă gândesc că vor face glume despre asta: Sunt cu un an mai mare”, a spus tatăl copilului.  

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si