Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt oamenii care pot zambi dupa ce au reusit sa invinga leucemia, chiar in Romania. "Ma consider o norocoasa ca am revenit la o viata normala"

Leucemia o boala necrutatoare care inspaimanta pe oricine, dar pe care medicii reusesc de multe ori sa o invinga. Dovada stau supravietuitorii, care astazi au ajuns la o mie. Ascultati-le povestile cu final fericit.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei sunt cei o mie care au invins cancerul! O mie de povesti care au inceput cu durere, dar s-au incheiat cu speranta.  "Pot sa zic ca sunt o norocoasa si am revenit la o viata normala", spune una dintre paciente.

Emotii, fericire si optimism se citesc pe chipul Anei Maria. "Eu sunt aia cu galben. Primul hapotransplant." , explica Ana Maria.

In 2015 devenea primul pacient supus unei interventii in premiera de transplant medular.  "Un transplant cu o compatibilitate de 50% intre copil si parinte. Am strans peste un litru de maduva, pe care am infuzat-o direct pacientei.", spunea doctorul Alina Tanase.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

EXISTA FERICIRE DUPA CANCER

Tanara din spatele geamului, cu parul tuns scurt este nimeni alta decat bruneta frumoasa si zambitoare pe care o vedem astazi cu pofta de viata.

"Nu am recidivat, este un succes, m-am intors la job, am facut si cununia religioasa intre timp."

, a transmis Ana Maria Moise.

"Faptul ca ea e bine acum, ca si-a reluat viata, ca am pe birou o poza cu ea mireasa inseamna enorm de mult pentru noi.", a spus si doctorul.

Ana Maria traieste cu zambetul pe buze fiecare zi. Stie ca Dumnezeu si echipa de medici i-au oferit o a doua sansa la viata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI