Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt tinerii care au provocat accidentul din județul Vaslui: "Facem o liniuță?"

Cinci persoane au murit şi şapte au fost rănite grav, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident între trei maşini, produs pe Drumul European 581, în zona localităţii Bădeana, judeţul Vaslui. Cel care a provocat accidentul este un tânăr de 31 de ani din județul Galați, acesta se întrecea cu un alt șofer în timp ce se întorceau din club. Șoferul avea un copil de 9 ani și era logodit cu o tânără cu care urma să se căsătorească.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânărul care se afla la volan, Bogdan Topriceanu și celălalt pasager din dreapta, Iulian Tofan sunt cunoscuți în satul lor natal ca fiind niște oameni liniștiți, nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie. Cei doi se întorceau sâmbătă noaptea de la discotecă din Bârlad împreună cu încă trei adolescente din satul vecin.

La întoarcerea spre casă, tinerii goneau nebuneşte pe şosea întrecându-se cu un alt grup de prieteni care se afla într-o altă maşină. Aceştia depăşeau orice maşină întâlnită în trafic, scrie adevărul.ro.

Ultima depăşire făcută de Bogdan Topriceanu a fost mortală. Patru dintre cei cinci tineri din Galaţi au decedat, la fel şi bărbatul care conducea maşina din Iaşi. Alte şapte persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind la spital, într-o stare foarte gravă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ionuţ Tofan, îşi achiziţionase de curând un autoturism Audi, iar la prezentarea acestuia pe Facebook, un apropiat îl întreabă dacă este dispus să facă o ”liniuţă”, semn că întrecerile auto de pe şosea nu îi erau străine.

Citeste si: Accident grav cu un autobuz: 35 de oameni au murit. S-a răsturnat într-o prăpastie

”Ştiam ca viaţa este nedreptă dar totuşi nu ma gândeam ca o sa se ajungă la acesta extrema, trăiesc cel mai şocant moment din viaţa mea, nu cred ca inima mea nu mai este, tind sa cred, ca Dumnezeu nu exista, ştia de suferinţa provocată dacă exista, sufletul meu te rog sa nu ma laşi mult timp singura aici fără tine, aştept chemarea ta.. te iubesc parte din mine, nu vreau sa folosesc zicala “Dumnezeu sa te ierte“, tu să-l ierţi pe el că mi te-a luat!”, a scris pe Facebook logodnica tânărului care a provocat accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI