O tragedie a avut loc pe A436 în Ullenwood, lângă Cheltenham, în Marea Britanie. Potrivit informațiilor transmise de BBC, trei români și un tânăr bulgar, cu vârste de până în 20 de ani, au pierit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac.

Andrei Tudorov (18 ani), Narcis Titianu (20 de ani), Ioan Toma (20 de ani) și Lyuben Gogov (20 de ani) au lăsat în urmă visuri mărețe și familii îndurerate, care au rămas doar cu amintirea lor.

Au murit împreună, într-o țară străină. Destin tragic pentru patru prieteni

Accidentul tragic a avut loc duminică. Cele patru victime au fost găsite în mașina care se afla izbită de un copac. Medicii ajunși la fața locului s-au confruntat cu imagini greu de descris. Cei patru tineri au murit pe loc, în urma impactului puternic.

Până în acest moment, nu se cunosc detalii privind cauza accidentului mortal în care Andrei, Narcis, Ioan și Lyuben și-au pierdut viața.

Polițiștii din Marea Britanie au declarat că Lyuben locuia împreună cu Narcis și Ioan, în Gloucester, iar Andrei îi vizita periodic. Cei patru tineri ar fi ieșit la o plimbare cu mașina. Autoritățile din Marea Britanie continuă cercetările în cazul celor patru tineri care și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic.

Aceștia au lăsat în urmă lacrimi de durere. Părinții tinerilor sunt sfâșiați de suferință și își plâng copiii, care aveau visuri mărețe.

Andrei

[Sursa foto: Poliția din Gloucestershire]

„Un copil plin de vise. Urma să ia Bacalaureatul și să meargă la Câmpina și visa să devină polițist. Andrei a fost un suflet cald și iubitor, un frate bun, un înger care și-a luat zborul mult prea devreme, lăsând în urmă un ocean de tristețe, atât în familia sa, cât și printre prietenii săi”, a declarat mama lui Andrei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Narcis făcea parte dintr-o familie numeroasă, fiind mezinul. Acesta s-ar fi mutat în Marea Britanie în urmă cu patru ani, dorindu-și să își construiască un viitor.

Citește și: El este cel de-al doilea suspect al crimei din Brăila! Noua ipoteză șoc schimbă cu totul cursul anchetei, după ce au fost găsite noi probe ADN sub unghiile doctoriței

Narcis

[Sursa foto: Poliția din Gloucestershire]

„A lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște. A vea un talent de a se conecta cu oamenii, câștigându-le respectul prin dedicația și intelectul său. În timpul său liber, Narcis își găsea bucuria în plăcerile simple ale vieții. Odihnește-te în pace, Narcis. Vei fi întotdeauna iubit, iar spiritul tău va fi mereu o lumină călăuzitoare pentru cei care te-au cunoscut”, a declarat familia lui Narcis.

Ioan avea 20 de ani. Tânărul era recunoscut pentru bunătatea pe care o emana și pentru zâmbetul larg, care îi aducea fericire tuturor.

Ioan

[Sursa foto: Poliția din Gloucestershire]

Far de lumină. Nu a fost doar un frate; a fost întruchiparea bucuriei și căldurii. Zâmbetul constant și râsul contagios al lui Ioan puteau lumina cea mai întunecată cameră, iar prezența sa aducea fericire tuturor celor care îl cunoșteau.

Ioan a fost cel mai bun frate din întreaga lume. Avea un amestec unic de inteligență și compasiune care făcea din el un prieten drag și un confident. Avea o inimă de aur. Deși nu mai ești printre noi, spiritul tău trăiește în inimile noastre și îți vom purta mereu dragostea cu noi”, a mărturisit familia lui Ioan.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Lyuben a lăsat în urmă doi părinți devastați. Aceștia au mărturisit că pierderea fiului lor este cea mai grea încercare la care viața i-a supus.

Citește și: Deznodământ neașteptat în cazul morții lui Andrei Versace! Rezultatele necropsiei arată clar că nu s-a sinucis

Lyuben

[Sursa foto: Poliția din Gloucestershire]

„Pierderea unui fiu este una dintre cele mai grele pierderi prin care trebuie să treci în viață. Vei rămâne întotdeauna în gândurile noastre. Mulțumim pentru toate amintirile și bucuriile pe care ni le-ai dăruit. Fie ca zâmbetul tău veșnic să rămână mereu în inimile noastre. Odihnește-te în pace, fiule. Ne vei lipsi", au mărturisit părinții lui Lyuben Gugov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si