Close sidebar
Close sidebar

Cel mai tânăr tată din lume! Avea 13 ani când copilul i-a fost pus în brațe: "Am fost devastat"

La vârsta de 13 ani, i s-a pus un bebeluș în brațe, iar Alfie devenea cel mai tânăr tată din lume. Vestea l-a devastat, iar minorul a fost în stare de șoc câteva zile.

Elena Tasca,

Cel mai tânăr tată din lume

[Sursa foto: Facebook Alfiee Patten]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În anul 2009, Alfie Patten, din East Sussex, devenea cel mai tânăr tată din lume.

Minorul, pe atunci în vârstă de 13 ani, afla că fata cu care a întreținut relații intime la o petrece în pijamele, adusese pe lume o fetiță, care ar fi fost a sa. Alfie a fost în șoc, iar câteva săptămâni mai tarziu totul a luat o întorsătură radicală.

Timp de șase săptămâni, cel mai tânăr tată din lume

Alfie Patten a fost considerat cel mai tânăr tată din lume. Când avea 13 ani, băiatul a primit vestea că fata, în vârstă de 15 ani, cu care a întreținut relații intime la o petrecere din pijamale a născut.

Alfie devenea tatăl unei fetițe, botezată Maisie, potrivit thesun.co.uk.

Citește și: "Se juca cu moartea" Fosta logodnică a lui Liam Payne, detalii șocante despre viața artistului. Cântărețul o căuta cu disperare, după despărțire: "Spunea că nu e bine"

Cel mai tânăr tată din lume

[Sursa foto: Facebook Alfiee Patten]

Vestea că este tată l-a devastat pe Alfie, un copil, la rândul lui. Acesta a mărturisit că a fost devastat și a plâns zile întregi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Am fost devastat. A fost prea mult de acceptat. Am plâns zile întregi și abia am ieșit din camera mea, a mărturisit Alfie.

După șase săptămâni la nașterea bebelușei, mama și familia acesteia au solicitat un test ADN. Rezultatele au dezvăluit că nu Alfie este tatăl fetiței, ci un alt minor, Tyler, în vârstă de 14 ani. De la aflarea rezultatelor ADN, Alfie nu a mai văzut-o pe Maisie, pentru că familia mamei s-au mutat din regiune.

Pentru a înrăutăți lucrurile, nu am mai văzut-o pe Maisie, deoarece Chantelle și familia ei s-au mutat imediat ce au aflat că nu sunt tatăl, a declarat Alfie.

Citește și: Supărată că a fost oprită în trafic, o tânără i-a furat pe polițiști! Și-a însușit bunul autorităților, pe care l-a aruncat ulterior la gunoi

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

[Sursa foto: Facebook Alfiee Patten]

În anul 2019, despre Alfie Patten, cel care în urmă cu câțiva ani capta atenția lumii pentru titlul de cel mai tânăr tată, s-a aflat că este șomer și are mai multe probleme legale. În 2021, Alfie Patten și mama sa au fost dați afară din casă de proprietarul locuinței în care locuiau cu chirie, după ce s-a zvonit că s-ar ocupa cu traficul de droguri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI