Close sidebar
Close sidebar

El e bebelusul a carui mama a murit dupa ce l-a adus pe lume! Baietelul are 4 kg si e perfect sanatos! Mama lui a fost inmormantata ieri

Drama in familia unei tinere din Capitala, care vineri seara a adus pe lume un baietel la un spital privat. La cateva ore dupa operatia de cezariana, femeia a intrat in stop cardio-respirator si nu a raspuns la manevrele de resuscitare.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra a fost filmata de sotul ei cu putine minute inainte de a intra in operatie si totul parea a fi in regula. De altfel, medicii le-au asigurat pe rude ca si cezariana a decurs bine. Alexandra a nascut un baietel sanatos de 4 kg, pe care tanara nu a putut sa-l tina la piept decat cateva minute. Pentru ca la cateva ore dupa operatie, tanara a intrat in stop cardio-respirator, iar medicii nu au putut sa faca nimic pentru ea. In soc, sotul si mama Alexandrei au aflat ca proaspata mamica a murit si ca trebuie sa se pregateasca de inmormantare. 

Marti, trupul tinerei a fost ridicat de la IML si ieri, familia distrusa a dus-o la groapa pe Alexandra. Asteapta acum rezultatul necropsiei pentru ca ei sunt convinsi ca moartea tinerei este din vina medicilor. "Mi-au omorat-o! Pentru ca era perfect sanatoasa! Mi-a zis, bunica, sa fii fericita ca avem un bebe frumos…", a povestit, pentru Stirile Kanal D Elena Talapan, mama Alexandrei.

Femeia a marturist ca pana la sfarsitul zilelor sale se va lupta sa afle adevarul despre moareta fiicei sale si ca vinovatul sau vinovatii sa plateasca pentru ca au lasat un baietel orfan inca de la nastere.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Intre timp, sotul Alexandrei a avut puterea sa posteze pe pagina sa de socializare un mesaj si un filmulet cu micutul, facut chiar la cateva ore de la nastere.

 

“Iubita mea sotie, Alexa Golosoiu, a nascut vineri 14 iulie la ora 8 seara un baietel sanatos de 4 kg.

La doar 8 ore dupa operatia de cezariana, a intrat in stop cardio-respirator (cauzele fiind inca nestabilite) si dupa 83 de minute de resuscitare in sectia de terapie intensiva a Maternitatii a fost constatat DECESUL. A fost deschis un DOSAR PENAL pentru MOARTE SUSPECTA. Maine, 19 iulie o vom conduce pe ultimul drum, inmormantarea va avea loc la Cimitirul Straulesti II.
Multumesc tuturor celor care sunteti alaturi in aflarea adevarului, familiei si Domnului meu Eduard Mihail”
, este mesajul lui Alexandru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI