In urma cu cateva luni, Bradley Lowery a fost invitat sa dea lovitura de start in ambele partide si a fost lasat sa inscrie goluri pe ambele arene, fiind aclamat de public. Mai mult, in semn de admiratie pentru lupta pe care o poarta si de incurajare, internautii i-au facut lui Bradley si un card in jocul FIFA 17.

Intr-o postare de Facebook, mama baiatului a precizat ca Lowery se simte mai bine si ca merge din nou: "Bradely se simte mai bine si poate merge fara difucultati.

Cel mai probabil datorita dozei crescute de medicamente", potrivit The Sun. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Lowery a fost diagnosticat in 2013 cu neuroblastom, o tumora maligna embrionara a glandei medulo-suprarenale, intâlnita frecvent la copii.

Costurile tratamentului se ridica la 700.000 de lire si, in ciuda faptului oficialii lui Everton s-au angajat sa acopere 200.000 de lire din suma, Gemma Lowery, mama lui Bradley, a confirmat ca acesta "va pierde lupta cu boala", deoarece niciuna dintre optiunile de tratament nu l-ar vindeca in totalitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si