Close sidebar
Close sidebar

El e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep, pe vremea când era o necunoscută! Corneliu Idu i-a plătit timp de 3 ani antrenorii, echipamentul şi deplasările la turnee!

Amicii lui Corneliu Idu ştiu că el e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar că el e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep. Proaspăta învingătoare de la Wimbledon, care a strţns peste 30 de milioane de dolari din premii, a fost sprijinită financiar, la începutul carierei, de omul de afaceri constănţean Corneliu Idu, care avea un club de tenis la Constanţa.   “A venit la mine la club cu antrenorul ei, Bogdan Pândichi, când avea vreo 14 ani. Juca, parcă, la Şcoala Sportivă şi era deja cea mai bună jucătoare din ţară la vârsta ei.

O văzusem de multe ori pe la turnee, mai ales că organizam şi noi, la Tenis Club IDU, unele, de nivel foarte înalt. Ştiam că are mari perspective. Pândichi a venit să-mi spună că fata ar avea nevoie de sprijin financiar şi să mă întrebe dacă vreau s-o ajut. M-a pus într-o situaţie destul de delicată fiindcă a venit la discuţie împreună cu ea. Nu eram pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate, dar până la urmă am fost de acord să o ajut”, a dezvăluit Idu pentru Gazeta sporturilor.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre părinții Simonei Halep. Cine spune ca mama ei era o ”persoană rece”! A povestit abia acum

El e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep: “I-am spus Simonei că din acel moment nu va avea nicio grijă"

“I-am spus Simonei că din acel moment nu va avea nicio grijă, că am să-i asigur toate resursele financiare de pregătire şi de participare la toate marile turnee internaţionale.

Îmi aduc aminte, Simona era extrem de timidă, dar mustea de ambiţie. Aşa a început ea la noi, împreună cu antrenorul ei, Pândichi”, a mai spus afaceristul cotat de Forbes cu o avere de 130 de milioane de euro. Cand reporterul i-a spus ca prin lumea tenisului se vorbeste ca a investit cam 300.000 de euro in cariera Simonei, Idu a spus ca i-a asigurat toate conditiile Simonei:  “Nu ştiu, n-am ţinut niciodată socoteala.
Ştiu doar că timp de trei ani i-am asigurat tot, echipament, antrenori, preparatori fizici, participarea la turnee internaţionale, inclusiv la toate cele de Grand Slam. Mereu am vrut să aibă cele mai bune condiţii, stăteau numai la hoteluri de 5 stele în deplasări. Eu nu m-am implicat”. 
( vezi ce impozit uriaş a plătit Halep pentru premiul încasat la Wimbledon)

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep: "Corneliu Idu a fost salvarea fetiței de 14 ani"

Nu mai e un secret că el e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep. Omul de afaceri Corneliu Idu este deținătorul operatorului portuar Comvex Constanța, dezvoltând și unul dintre cele mai mari cluburi de tenis din România, Tenis Club Idu. “Dacă nu ar fi fost un magnat român al transporturilor maritime, poate că Simona Halep nu ar fi ajuns niciodată una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Crescută în orașul Constanța de la malul Mării Negre, Halep avea nevoie de competiții internaționale pentru a-și dezvolta cariera. Corneliu Idu a fost salvarea fetiței de 14 ani și ea a ajuns să joace finala French Open din 2014 și să urce pe locul 2 mondial", a scris şi CNN despre colaborarea dintre Idu şi Halep.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI