Rebecca, una din fiicele lui Sile Cămătaru, a avut o sarcină ușoară, astfel că, deși era gravidă în 6-7 luni a fost în vacanță la mare, dar a participat la diverse petreceri în familie. De altfel, cu doar 10 zile înainte să nască, Rebecca și soțul ei, Ninel Moxu, au fost la botezul fetiței unor prieteni apropiați.

Acum câteva zile, Rebecca a născut un băiețel, iar sora sa mai mare, Nicoleta, l-a fotografiat pe noul-născut, aflat în incubatorul de la maternitate.

„Iti multumim Doamne pentru aceasta minune de ingeras! Bine ai venit in familie Adonis Emanuel te iubim maxim, grasanu meu frumos”, a postat Nicoleta.

Sile Cămătaru nepot
Nepotul lui Sile Cămătaru a fost fotografiat la maternitate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a intrat în a 37-a săptămână de sarcină! Deși va naște dintr-o clipă în alta, Rebecca a fost la o petrecere!

Citeste si: Nuțu Cămătaru a fost umilit de fosta soție! Lidia și-a găsit iubit după ce a ieșit din închisoare și e bucuroasă că a scăpat de interlop: „L-am schimbat, e altul”

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Sile Cămătaru fiică
Fiica lui Sile Cămătaru a fost la o petrecere cu puțin timp înainte să nască

Sile Cămătaru e la pușcărie de la sfârșitul lui 2017

„Bine a venit pe lume! Sa va trăiască sănătos, și pe voi sa va bucure zi de zi!!... Bine ai venit sănătos frumusețe de bebeluș. Felicitări

Rebe, sa va trăiască minunea... Sa va trăiască sanatos, fericit, sa va bucure toată viața!... Să vă trăiască prințișoru, să-i dea bunul Dumnezeu sănătate, să fie norocos și baftos”, au reacționat rudele și prietenii de familie.

Sile Cămătaru nu a putut să se bucure pe deplin de faptul că a devenit bunic. El a primit vestea în penitenciar. La sfârșitul lui 2017, interlopul a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. El a fost cercetat într-un dosar de infracţiuni de violenţă- şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Într-un alt dosar, de proxenetism, Sile Cămătaru a mai primit, în februarie 2020, alți 6 ani de detenție. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si