Close sidebar
Close sidebar

El e romanul care a murit in accidentul cumplit din Bulgaria! Baiatul lui de 9 ani si sotia sunt in coma

El e romanul care a provocat accidentul cumplit din Bulgaria, in care au fost implicate patru autoturisme si un tir. Marius a murit la spital, iar sotia si baiatul lor, in varsta de 9 ani sunt in coma.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cinci familii din Bals, au plecat duminica dimineata cu masinile spre vacanta din Grecia. Drumul era aglomerat si toate masinile circulau in coloana, pe o vreme ploiasa. Marius era in masina cu sotia lui si cu fiul, in varsta de 9 ani, cand, in apropiere de Mezda, pe E 79, barbatul a apasat acceleratia si a intrat intr-o depasire nepermisa, pe pod, in curba, pe linie dubla continua. Din fata lui venea un TIR, care era condus de un sofer turc. Soferul tir-ului a incercat din rasputeri sa evite coliziunea si a tras de volan pana cand s-a rasturnat si a fost aproape sa cada in rau.

Masina in care se aflau Marius si familia lui a fost zdrobita, iar cei trei au fost scosi dintre fiarele contorsionate in stare de inconstienta. Barbatul, in varsta de 44 de ani a murit la spital, iar sotia si fiul lor sunt in coma.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

In accident, au fost implicate inca trei autoturisme, toate ale unor romani, prieteni ai lui Marius, care spun ca nu isi pot da seama ce a fost in mintea barbatului sa faca o asemenea depasire, cand nu se grabeau deloc, iar soseaua era uda.

sursa: observator.tv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI