Bărbatul nu a lipsit nicio zi de lucru și drept răsplată pentru cei 42 de ani de muncă impecabili, a primit doar un certificat și un „grătar”. Totul are loc în California, SUA.

Soniah, una dintre colegele sale, a postat pe rețelele de socializare un clip în care John lucrează și adună cutii în fabrica în care a lucrat mai bine de 4 decenii.

„Astăzi este ultima zi a colegului meu.

A lucrat pentru această companie timp de 42 de ani, pe salariul minim. Compania i-a oferit doar un grătar și i-a dat o adeverință. El ia autobuzul ca să ajungă aici în fiecare zi la timp. Are peste 70 de ani și îi place atât de mult să lucreze aici încât nu și-a dorit să iasă la pensie. Fără bonus, doar un grătar și certificat. Mulțumesc John, pentru loialitate”, a explicat aceasta.

El este angajatul care nu a lipsit niciodată de la muncă. John a primit un cadou de pensionare cu totul bizar. A lucrat 42 de ani în fabrică

A lucrat 42 de ani în fabrică

[Sursa foto: The Sun]

Mii de oameni s-au grăbit să-l ajute pe John. Au strâns o sumă impresionantă pentru cadoul bărbatului de 70 de ani

„Cadoul” de pensionare a stârnit indignare în mediul online, iar străinii amabili au început să-l întrebe cum ar putea să-i ofere un ceva mai bun. Soniah s-a grăbit să creeze un cont pe platforma GoFundMe pentru a-i oferi o recompensă mai bună pentru anii de dăruire ai colegului ei, reușind să strângă rapid mii de donații.

Citește și: O femeie beată a început să urle la turiștii germani aflați într-un tren din New York, sugerându-le „să iasă din America”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„John nu are soție sau copii, totuși are un nepot pe care îl iubește foarte mult. Ar fi frumos să-i oferi un fel de companie sau ceva de făcut, astfel încât să știe că este special și iubit. Dacă cineva ar dori să-l țină ocupat pe John, vă rugăm să trimiteți gânduri pozitive, îi place să citească”, se arată în mesajul strângerii de fonduri.

Bărbatul a rămas fără cuvinte când a aflat

La doar câteva zile după ce a început strângerea de fonduri, Soniah i-a povestit lui John despre sufletele amabile care au donat mai mult de 36 de mii de dolari pentru pensionarea sa, lăsându-l cu gura căscată.

El este angajatul care nu a lipsit niciodată de la muncă. John a primit un cadou de pensionare cu totul bizar. A lucrat 42 de ani în fabrică

John a primit un cadou de pensionare cu totul bizar

[Sursa foto: The Sun]

De asemenea, colega bărbatului a tipărit zeci de pagini de urări de bine din partea celor care i-au donat pentru ca el să le citească.

„John, într-o lume în continuă schimbare ca a noastră de astăzi, loialitatea ta neclintită și dedicarea pentru munca grea sunt la fel de anterioare ca aurul”, „Pensionare fericită, John! Să iubești slujba și să fii acolo, făcând tot ce poți în fiecare zi, trebuie să te fi simțit minunat. Sper că pensionarea ta este distractivă și împlinitoare”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit John cu ocazia pensionării.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

John a rămas fără cuvinte atunci când a aflat de actul de bunătate al colegei sale și al străinilor din mediul online.

„Domnul John a făcut atât de multe pentru noi fără să ceară. El este atât de altruist, îi ceri o mână și el îți va da două”, le-a spus Soniah urmăritorilor ei care au ajutat-o să-i facă un cadou lui John.

Citește și: Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si