Close sidebar
Close sidebar

El este baiatul rau din 'Lacrimi la Marea Neagra'! Productia va putea fi urmarita din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 

Mehmet Ali Nuroğlu, actorul care da viata personajului Vedat Sayar, unul dintre protagonistii serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, intruchipeaza personajul negativ al productiei de succes care va incepe pe 9 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mehmet Ali Nuroglu si-a petrecut anii copilariei, si tineretea, datorita carierei militare a tatalui sau, in mai multe teritorii precum Patnos, Istanbul, Tekirdag și Ankara; a locuit o vreme si in Cipru.

A studiat la Departamentul de Filozofie al Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu, timp de 3 ani, dar s-a orientat apoi catre actorie, și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul  Conservatorului de Stat. Mehmet Ali Nuroglu a jucat in zeci de filme si piese de teatru, fapt care l-a evidentiat in randul celor mai experimentati actori turci.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mehmet Ali Nuroğlu, in varsta de 40 de ani, a fost casatorit, timp de doi ani, cu Selin Șekerci (n.r. – personajul Zuhre din serialul “Steaua sufletului”) iar de 8 ani este casatorit cu Çiçek Gülsen.

Citeste si: Informare meteorologică de disconfort termic ridicat, de miercuri până vineri

Productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, care va debuta, din 9 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, il prezinta pe Mehmet Ali Nuroğlu in rolul aprigului V edat  Sayar,

sotul fermecatoarei Nefes Zorlu (interpretat de Irem Helvacıoğlu). Vedat este un prosper afacerist, aprig la manie si extrem de violent, care transforma cu usurinta viata sotiei sale si a fiului lor intr-un calvar. Nefes, eroina serialului, este intruchiparea femeii care se transforma din victima intr-o invingatoare.

Productia fenomen “Lacrimi la Marea Neagra” va putea fi urmarita, din 9 septembrie, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI