Dmitri Malîşev este cunoscut drept "Canibalul din Volgorod".

În urmă cu zece ani, Dmitri a ucis o persoană, i-a scos inima din piept, a gătit-o și a mâncat-o. Rusul s-a filmat în timp ce desfășura evenimentele macabre. Judecătorii l-au condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crimă și canibalism.

"Canibalul din Volgorod" a fost grațiat de Vladimir Putin recent, după ce a participat pe front, în Ucraina.

Dmitri ar fi grav rănit, dar cu toate acestea, ar dori să se întoarcă pe front, informează presa rusească, citată de digi24.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

"Canibalul din Volgorod", grațiat de Vladimir Putin, după ce a mers pe front, în Ucraina

Dmitri Malîșev a fost grațiat de Vladimir Putin. Bărbatul, cunoscut drept "Canibalul din Volgorod" s-a întors acasă după ce a participat la război, pe frontul Ucrainei, acesta fiind și motivul pentru care președintele Rusiei a luat decizia de a-i aboli

pedeapsa.

"Da, s-a întors după ce a fost rănit. Am vorbit personal cu el. Are probleme la mandibulă şi o schijă în braţ. Pare să fie sub tratament medical. Alaltăieri l-am văzut într-un magazin şi ne-am salutat", a declarat şeful administraţiei locale, Fiodor Kadoba, pentru V1.ru.

Citește și: A făcut ravagii pe șoselele din București! O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini: "Am sărit din pat, am auzit o bușitură"

Fiodor Kadoba, șeful administrației locale, a declarat că Dmitri Malîșev ar urma să se întoarcă pe front după ce se vindecă. Acesta ar fi grav rănit după ce a fost pe front, într-o misiune specială. Decizia de a merge pe front ar fi luat-o din proprie inițiativă, pentru care ar fi semnat un contract cu Ministerul Apărării.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si