Close sidebar
Close sidebar

El este cel mai bun prieten al lui Giani Kirita, concurentul de la Exatlon. Il asteapta nerabdator acasa

Giani Kirita de la Exatlon are un caine rasa Amstaff, care isi asteapta nerabdator acasa stapanul.

Georgiana Carp,


DISTRIBUIE
acest articol

Giani Kirita de la Exatlon este un mare iubitor de animale, cel mai bun prieten al lui fiind un caine de lupta, un exemplar superb de Amstaff.

Patrupedul este "umbra" stapanului sau si nu asculta decat de acesta. Fostul dinamovist este extrem de mandru de animalul lui de companie si se pozeaza des cu acesta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Giani Kirita spune mereu ca un "caine" cum este el nu putea sa traiasca fara unul de-al lui. Ei bine, fostul dinamovist si companionul lui preferat formeaza un duo imbatabil, imaginile cu ei postate de Giani pe retelele de socializate obtinand mii de like-uri.

Amstaff-ul este un caine energic, curajos, loial, atent, galagios, tenace si dominant.

Este foarte devotat stapanului si familiei acestuia, este prietenos si bland cu copiii si poate fi un bun membru al familiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI