La vârsta de doar 10 ani, micuțul Rowan a doborât deja opt recorduri mondiale la categoria sa de vârstă și greutate. Luna aceasta, power-lifterul junior din Coventry, care mănâncă zilnic 3.000, a câștigat titlul de cel mai puternic copil de zece ani din lume.

În urma competiției, micuțul de 10 ani a povestit pentru jurnaliștii de la The Sun prin ce a trecut pentru a ajunge la această performanță: „M-am îngrijorat că voi eșua la competiție – dar m-am simțit uimitor când am doborât recordurile.

Nu mă puteam opri să țip. Squat-ul meu pe spate a fost cel mai greu. Puteți vedea în videoclip că la jumătatea drumului mă opresc și mă lupt înainte de a continua. Voi doborî mai multe recorduri”.

El este cel mai puternic copil de 10 ani din lume. Poate ridica greutatea unui frigider și mănâncă 3.000 calorii pe zi

La 10 ani, ridică pe umeri greutatea unui frigider

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: VIDEO. Spania, campioana mondială la fotbal feminin. A învins Anglia în finala din Australia

De când se știe, Rowan și-a dorit să facă performanță și să ajungă să fie numit cel mai puternic copil de zece ani. Pentru a obține acest titlu prestigios, băiatul a fost nevoit să doboare recordurile anterioare din SUA, unele dintre ele fiind stabilite încă din anul 2004.

Rowan a participat la prima sa competiție atunci când avea doar 4 ani

Băiatul în vârstă de 10 ani poate ridica 127,5 kg, poate ghemui 100 kg și presa pe bancă 57,5 ​​kg, ceea ce aduce la un total de 385 kg.

Cu toate acestea, Rowan spune că a întâmpinat o problemă la concursul din Phoenix, Arizona- publicul nu a fost suficient de tare.

„Multe țipete și zgomot mă ajută să intru în atmosfera potrivită pentru a ridica. A trebuit să-i cer crainicului să facă publicul să țipe mai tare”, a povestit băiatul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părinții lui Rowan, care mai au și o fiică în vârstă de doi ani, Hettie, își amintesc cum a început povestea fiului lor cel mare. Torul a început datorită faptului că Rowan mergea adesea la muncă cu tatăl său, care ajută la reabilitarea victimelor cu răni grave. Se pare că băiatul ar încerca să recreeze mișcările pe care le vedea la Ben, tatăl său, pe care le făcea cu un client în timpul sesiunii.

El este cel mai puternic copil de 10 ani din lume. Poate ridica greutatea unui frigider și mănâncă 3.000 calorii pe zi

Rowan a participat la prima sa competiție atunci când avea doar patru ani

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână de peste 10 metri. După mai bine de 11 ore, cățelușa Kyra a reușit să iasă la suprafață: „Cu ochii blânzi și plini de recunoștință. Nu s-a mai dezlipit de pompieri”

Ben le-a povestit jurnaliștilor: „Am organizat evenimente de fitness și Rowan ar încerca să copieze antrenamentele. De la vârsta de trei sau patru ani ne-am dat seama că va fi un atlet condus. El a vrut să fie activ, așa că am decis să-l ajutăm să se antreneze în siguranță.”

Rowan a participat la prima sa competiție atunci când avea doar patru ani: „Tot ceea ce ridicam era mai greu decât alți oameni, așa că știam că trebuie să fiu mai puternic.

Asta m-a făcut să vreau să încep să mă antrenez mai mult, iar acum sunt aici.”

La doar 10 ani, petrece 4 zile pe săptămână în sala de sport

Băiatul în vârstă de 10 ani petrece trei seri pe săptămână și în fiecare sâmbătă în sala de antrenament timp de două ore. Acest lucru este pe lângă școală cinci zile pe săptămână, antrenamente de rugby de două ori pe săptămână, învățând chitară și tobe și cântând în trupa școlii. Prietenii lui s-au îndoit de puterea lui la început, dar acum cred că este amuzant să vezi cât de mult poate ridica.

Citește și: FOTO- Un star de pe TikTok a fost la un pas de moarte după ce a căzut de pe o stâncă de 80 de metri pe roci cu lavă încinsă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

El este cel mai puternic copil de 10 ani din lume. Poate ridica greutatea unui frigider și mănâncă 3.000 calorii pe zi

Rowan împreună cu tatăl său, Ben

[Sursa foto: The Sun]

Rowan a început să se antreneze în sala de sport a tatălui său și apoi în casele clienților lui Ben, mai ales că era greu să găsești săli de sport publice care acceptă un ridicător de copii.

Rowan își dorește să doboare și mai multe recorduri până când va împlini vârsta de 11 ani: „Sunt încrezător că voi doborî mai multe recorduri. Am nevoie doar de ajutor suplimentar pentru a finanța ajungerea acolo din nou.”

Citește și: VIDEO- Telefonul „ucide” limba română. Oamenii aleg să înlocuiască tot mai des comunicarea interumană cu mesaje text pe telefon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si