Close sidebar
Close sidebar

El este copilul erou de la Vaslui care si-a salvat surorile din incendiu: "Era foc in casa, nu mi-a fost frica"

O intamplare incredibila, petrecuta la Vaslui, ne intareste convingerea ca in zi de sarbatoare se petrec minuni. Copiii unei familii sarmane au scapat din incendiul care le cuprinsese casa dupa ce baietelul de 6 ani al familiei si-a luat in brate surorile si a fugit cu ele in strada. ##VIDEO37313##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am luat fata in brate. Pe Ioana am luat-o de mana si pe Amalia am luat-o in brate"

Cand infernul s-a dezlantuit, Emanuel si surorile lui dormeau singuri in casa! Ioana si Amalia nu s-ar mai fi trezit vreodata, daca fratele lor n-ar fi sarit din pat!

"Era foc in casa. Nu mi-a fost teama", a spus el.

"A fost curajos! A luat-o pe cea mare si pe cea mica in brate, a lasat usile deschis si a iesit in drum".

Scapat din foc, baiatul si-a dus surorile pana unde au putut s-alerge...

In in urma lor, flacarile au lasat doar scrum! Miracolul s-a infaptuit insa: in ochii bunicilor veniti intr-un suflet acasa si ai vecinilor care le-au sarit in ajutor, Emanuel e un erou. Si-a scos din flacari surorile si de-atunci nici ca mai pleaca de langa ele.

Gestul de milioane facut de Gigi Becali pentru un pusti de sase ani care si-a salvat surorile de la moarte! "Gata, maine am rezolvat. Platesc eu tot!"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bunicilor aproape ca nu le-a venit sa creada ca isi strang, din nou, nepotii in brate.

Se gandesc, cu groaza, ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi intamplat vreo nenocorire: parintii micutilor sunt plecati, la munca, in Spania.

Bietii batrani incearca sa le ofere tot ceea ce au nevoie, dar acum, misiunea le este mult ingreunata de nenorocirea ce s-a abatut asupra lor. Bunicul crede ca focul a pornit de la o scurgere de gaze de la butelie. Toti stau acum la mila satenilor, care au incercat sa-i ajute cum pot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI