Close sidebar
Close sidebar

El este cumnatul de la Bacău al Gabrielei Firea! Nelu este căsătorit cu Vica, sora primarului Capitalei FOTO EXCLUSIV

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, are două surori și un frate cu care se înțelege foarte bine.

Petru Luca,

Gabriela Firea și surorile ei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, are două surori și un frate cu care se înțelege foarte bine. Sora Angelica a fost director de cabinet al Comisarului General al Gărzii de Mediu, ocupând înainte funcția de consilier juridic la Primăria Voluntari, acolo unde primar este Florentin Pandele, cumnatul ei. 

Citeste si: Medicul Monica Pop, atac devastator la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Acest fiu de informator vrea funcții, vrea iar să-și bată joc de spitale!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cealaltă soră, Nela Vica, a ocupat funcția de director executiv la Direcția de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, după ce înainte fusese o perioadă inspector principal la respectiva instituție, și ea arondată Primăriei Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, cumnatul Nelei.

Pentru ca tabloul de familie să fie complet, și mezinul familiei, Ionuț, s-a mutat în 2016 din Bacăul natal în Voluntari, oraș condus de cumnatul lui, Florentin Pandele. 

Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica, are un băiat care a împlinit 18 ani 

Din declarația de avere a Angelicăi rezultă faptul că s-a împrumutat de la sora Gabriela Firea cu suma de 25000 de euro, bani pe care încă nu i-a returnat.

Surorile actualului primar general al Capitalei luptă pe același front cu fosta știristă, ambele postând mereu mesaje de laudă la adresa Gabrielei sau a acțiunilor pe care le întreprinde primăria Capitalei. 

Nela este căsătorită cu Nelu

Nela Vica, sora mai mare, este căsătorit cu Nelu, cei doi având un băiat, Alin, care în primăvară a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

În martie 2020, tatăl Gabrielei Firea, Ioan, a încetat din viață, fiind înmormântat în Bacău. Bărbatul își petrecuse ultimii ani de viață într-un cămin de bătrâni, copiii lui ocupându-se ca acestuia să nu-i lipsească nimic. Și asta în condițiile în care Gabriela Firea povestite acum câțiva ani ce traume trăise în copilărie, când tatăl ei a luat decizia de a-și părăsi familia, care s-a chinuit apoi mult timp să se pună din nou pe picioare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI