Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Sighetu Marmaţiei, pe strada Faget.

Foto: vasiledale.ro

Bogdan a murit într-un accident teribil, la doar 22 de ani

„Întrucât nu a păstrat distanța laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune. După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecție a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz și stâlpul de susținere a rețelei electrice, după

care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul a decedat. Celălalt autoturism a derapat și s-a izbit de un stâlp al rețelei electrice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Foto: vasiledale.ro

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat„, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Deea a plecat din casa Puterea Dragostei, împreună cu Andra, pentru a merge la înmormântarea băiatului alături de care a trăit o poveste de dragoste de aproape 4 ani.

Deea de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj plin de durere

"Dragii mei, astăzi sufletul meu este plin de lacrimi! Te voi iubi mereu!", a scris Deea pe contul personal de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si