Un japonez reușește o performanță aproape ireală. De 12 ani, bărbatul doarme doar 30 de minute pe noapte. Japonezul a mărturisit că în acest fel își poate maximiza performața la locul de muncă, reușind a avea o rutină. Mai mult decât atât, acesta se menține trează și lipsit de oboseală, cu toate că are o ziua aglomerată.

Doarme 30 de minute pe noapte și are o rutină de 12 ani

Daisuke Hori, în vârstă de 40 de ani, este bărbatul care a șocat întreaga lume cu rutina sa. De 12 ani, bărbatul doarme doar 30 de minute pe noapte. Decizia japonezului a fost luată din dorința de a-și maximiza ziua de muncă, cu scopul de a avea cât mai multe performanțe. 

Schimbarea drastică a stilului de viață a însemnat pentru Daisuke instalarea unor obiceiuri zilnice fixe, pentru a reuși să se mențină treaz și lipsit de oboseală. Bărbatul a declarat că cele 30 de minute de somn, pe noapte, îi sunt suficiente și nu se simte niciodată obosit.

Japonezul a explicat cum decurge o zi din viața lui, iar bărbatul are o activitate pentru fiecare oră. Acesta se trezește la 3 dimineața, iar până la 2:30, dimineața următoare, japonezul muncește și face diferite activități. Iată cum arată programul acestuia, potrivit csid.ro:

3:00- Trezirea

3:30- Conduce spre plajă

5:30- Surfing pe plajă cu prietenii, două ore

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

7:30- Merge acasă

10:30- Exerciții fizice

11:00- Studiază și scrie

13:30- Jocuri online

14:30- Prânz cu prietenii

15:30- Realizează videoclipuri pentru YouTube despre stilul său de viață

19:30- Predă un curs online despre somnul de 30 de minute

23:30- Servește cina și se pregătește pentru munca de a doua zi

02:30- Somnul de 30 de minute

Citește și: Temperaturi cu minus, la început de septembrie, în România! Unde a dat înghețul și cum se anunță vremea în această săptămână

Deși medicii recomandă adulților cel puțin șașe ore de somn pe noapte pentru a-și menține organismul sănătos, Daisuke Hori îi ignoră. Japonezul consideră că va ajunge să trăiască mai mult dacă doarme mai puțin, motiv pentru care nu se abate de la obiceiul de a dormi doar 30 de minute pe noapte și se ajută cu băuturi energizante, care conțin cofeină. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si