Facturile mari la energie sunt tot mai mari și tot mai mulți oameni încearcă să găsească soluții pentru a plăti mai puțin, pe cât posibil.

Citeste si: Urmează cea mai grea iarnă. Jumătate dintre români se tem că nu își vor putea încălzi locuința- studiu

Medicii români, îngenuncheați de facturi

Medicii din România  se confruntă cu o situație delicată atunci când vine vorba despre plata facturilor la energie.

Spre exemplu, un medic român a ajuns să ofere consultații la lumina unei veioze, deoarece nu își poate plăti facturile la energia electrică.

Este vorba despre doctorul Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, care își desfășoară activitatea ca medic de familie la Motru și centrul de permanență din Cătunele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ni se pregătesc facturi duble la energie

„Nu mai știu ce înseamnă un bec aprins în cabinetul meu”

Situația cu care se confruntă doctorul Mihai Moisescu nu este una nouă în România. Acesta a ales să ia anumite măsuri din cauza fricii, pentru că nu știe ce va aduce ziua de mâine.

„Asta e tot ce folosesc.

Bine că Dumnezeu ne ajută cu lumina, ne ajută și cu căldura de afară. Intră copii, intră bătrâni. Există oameni care nu rezistă la frig. Chiar eu, veneam dimineața și mă îmbrăcăm gros ca să nu consum energie. M-aș putea trezi cu o factură de genul 4.5 lei/ KW. Imposibil ca dintr-un venit al cabinetului să plătesc această sumă de bani”, a transmis doctorul Mihai Moisescu, pentru antena3.ro

Citeste si: Se scumpește încălzirea centralizată în Capitală. Facturi duble

„Nu mai ştiu ce înseamnă un bec aprins în cabinetul meu. Mulțumesc lui Dumnezeu că este lumina soarelui, în rest folosesc această veioză, pentru că lucrez mult la calculator am nevoie să văd ce se întâmplă acolo. Mi-am luat un bec din ăsta, foarte economic, care și ăla e scump. L-am montat lângă chiuvetă și tot strig: <<vă rog frumos stingeți becurile, nu folosiți lumina>>”, a mai adăugat doctorul.

Citeste si: Cum să faci economii în mod eficient: soluții și idei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si