Tanara care a absolvit Conservatorul din Cluj a fost refuzata pe atunci pentru ca nu avea calitatile vocale pe care si le doreau cei din conducerea Operei Cluj.

Omul la care a fost in auditii este Adrian Morar, directorul artistic al Operei din Cluj, unul dintre marile valori ale operei romanesti.

Adrian Morar a spus ca isi aminteste de auditia Paulei, dar spune ca, la momentul respectiv, n-a fost impresionat de ce a auzit. "A fost intr-o auditie prin 2014. Ca Paula Rad sunt zeci de soprane pentru ca vocea de soprana e cel mai des intalnita. Ea, spre deosebire de altele, are un volum de luat in considerare, are decibilei in voce. Eu o cunosc de la Conservator, iar la auditia de la Opera nu a dat tot ce a putut pentru ca fusese racita saptamana respectiva. Nu a fost o auditie extraordinara. A fost o auditie care ii reliefa vechile calitati. Auditia nu a fost pentru angajare la Opera pentru ca nu aveam posturi disponibile. A fost facuta la cererea ei, sa ii apreciem calitatile si sa o avem in vedere pentru proiectele noastre", a spus Adrian Morar pentru cei de la Adevarul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El a marturisit ca in cadrul Operei din Cluj sunt solisti mult mai bine ca Paula care nu sunt angajati, ci se afla acolo ca voluntari. "Nu a atras atentia ca fiind deosebita.

Avem soprane cu voce asemanatoare care fac voluntariat la Opera, tocmai pentru a se perfectiona. Cei care fac voluntariat stiu solfegii, lucru cu care Paula nu se prea poate lauda.", a mai spus Morar.

De aceeasi parere cu el sunt si alti specialisti in ceea ce inseamna opera. Parerile lor le puteti citi AICI

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si