Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

A fost alerta in cartierul Rahova din Bucuresti, in urma cu cateva nopti. Un apel la 112 anunta ca o masina abandonata, pe o strada, a luat foc din senin. Imediat la fata locului au ajuns pompierii si politistii de la sectia 19, care au dat peste un adevarat scandal. Cearta a pornit intre cei care nu au mai miscat masina de pe alee de ani de zile si locatarii care au incercat sa stinga flacarile.

"Pai daca eu luam un cutit de bucatarie si dadeam in el un cutit d-ala? Ce se intampla? Unde ajungeam?", intreaba unul din scandalagii.


" Cand a venit ne-a luat la misto ca stateam cu furtunul", a spus o femeie, care locuieste in bloc.

"Ganditi-va ca eu m-am dus pe strada sa zic ca au luat doua camioane foc.
Pai daca el are pielea groasa, plecam mai departe. Imi dati amenda ca am injurat si gata. Dar, ganditi-va, ca luam foc, saream, ca avem butelii, avem copii in casa. Am luat-o de acolo, am mutat-o o data, de doua ori, de trei
", a spus un barbat.

Initial, politistii au crezut ca autoturismul a luat foc din cauza oamenilor strazii care se adaposteau in el. Mai tarziu, si-au dat seama ca nu e chiar asa.
La cateva minute dupa scandalul cu masina, au primit apel ca alte doua autoturisme si un container de gunoi, aflate in apropiere, ard deasemenea.

"Aceste doua masini au mai luat foc acum aproximativ o luna de zile", a spus un pompier.

Acum este clar ca politistii de la sectia 19 au de-a face cu un piroman si pornesc in cautarea lui. Situatia este din ce in ce mai grava si se poate ajunge la o tragedie. Ar putea fi vorba chiar si despre un bolnav, aflat in criza, care ar putea sa incendieze chiar si casele oamenilor. Politistii impanzesc strazile din jur ca sa il opreasca.

Agentii l-au gasit pe suspect chiar langa o masina in flacari.

"Dati-va la o parte, ca asta nu arde. Uite-l aici pe nebun. Veniti incoace, l-am gasit. Ramai pe loc. Politia, stai. Stai, ca trag!"
, striga politistul.

Dupa o interventie ca in filme, politistul il prinde pe tanarul cu grave probleme psihice. "De ce dai foc la masini?".

"De ce ai tra scu arma. Nu, nu. Vreau la sectia 1. Sunt bolnav cu capul", a spus baiatul.

In timp ce tanarul era arestat, o masina incendiata a explodat, deoarece era dotata cu gaz.

" Am baut doua beri si m-am enervat. Nu mai gandesc dupa doua beri, am dat foc cu hartii si cu bricheta la masini. Nu mi-am mai luat tratamentul de ani de zile", a spus baiatul.

Acesta a fost internat in spital, dar dupa 2 saptamni a fost externat si s-a intors pe strazi. Politistii nu au ce sa ii faca, nu il pot aresta din cauza bolii sale, asa ca tot ce le ramane este sa il supravegheze si sa se roage ca nu ca mai incendia nimic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si