Close sidebar
Close sidebar

El este pompierul-erou care a intervenit la explozia din Piatra Neamţ îmbrăcat în haine de casă: "Şi-a făcut treaba ars tot pe faţă, în tricou şi izmene"

Imaginea zilei vine de la Piatra Neamţ! Un pompier a venit în hainele de casă pentru a ajuta la salvarea victimelor şi stingerea incendiului din Piatra Neamţ.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma exploziei produse la un bloc de locuinţe din municipiul Piatra Neamţ, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

 

“Incendiul s-a extins la faţada blocului şi la acoperiş. Până în acest moment sunt patru victime, din care trei transportate la spital (una cu arsuri grave)”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Nenorocirea din oraş a mobilizat oamenii într-un timp foarte scurt. Un pompier nu a mai avut tip să se echipeze, aşa că a venit la locul tragediei în haine de casă şi doar cu cască de protecţie. 

“Pentru un pompier venit în timpul liber, ars tot pe faţă, în tricou şi în izmene care şi a făcut treaba şi după s-a dus acasă, fără să primească lauri, fac

şi Cîntarea Europei!”, a scris un coleg de breaslă.

“Eu am vrut să spun că este eroul zilei. Era în haine de casă şi cu casca în cap şi fugea săracul de parcă era la proba de 100 m sprint”, a spus un alt coleg de breaslă.

Pompierul din imagine se numeşte Culiţă Gavriliu.

Sursa foto: monitorulneamt.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI