Preotul la care politistii vin sa-si recunoasca toate pacatele se numeste Radu Felix si este seful Sectiei de Asistenta Religioasa a Ministerului Afacerilor Interne. El apare pe lista Patriarhiei Romane alaturi de alti 26 de preoti militari, care deservesc unitati ale armatei, de pompieri sau politie.

Felix Radu este unul dintre putinii preoti care si-au facut publice bunurile detinute. Fiind cadru in politie, el si-a publicat declaratia de avere.

Parintele Radu detine un apartament impreuna cu sotia lui, un autoturism fabricat in 2007 si are un salariu de aproximativ 5.500 lei pe luna. In rest, preotul nu a declarat alte bunuri, conturi sau datorii la banca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Parintele Radu este nepotul Episcopului Roman Ialomiteanu, personalitate de seama a Bisericii Ortodoxe Romane. Acesta a fost Arhiereu al Arhiepiscopiei Bucurestilor si staret al manastirilor Cernica si Caldarusani si a murit in 1994.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si