Giani Kirita face legea la Exatlon, acolo unde conduce echipa faimosilor in lupta cu Razboinicii. Foarte putini au tupeul sa se ia in gura cu Kirita, care este un lider innascut. Pe vremea cand era capitan la Dinamo, Kirita a intrat intr-un conflict verbal dur cu Robert Nita, jucator la Rapid, acesta fiind singurul care a avut tupeul sa se certe cu Kirita.( vezi ce spune mama lui Kirita despre temperamentul lui vulcanic).

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

 

Incidentul s-a petrecut acum 15 ani, in ianuarie 2003, cand Dinamo si Rapid urmau sa plece in cantonament in Antalya si sa stea la acelasi hotel pentru mai bine de doua saptamani. Rapidistul Robert Nita, care avusese cateva clinciuri cu Kirita pe teren, l-a ironizat pe acesta. „Kirita sufera de banderola... Probabil ca Giani Kirita s-a saturat de privit in sus in timpul campionatului si vrea sa ia o pauza”, a spus Nita, care s-a referit la faptul ca Dinamo era sub Rapid in clasament.

Giani Kirita a spus despre Robert Nita ca este bolnav de tupeu

Giani Kirita nu a ramas dator si i-a dat replica jucatorului de la Rapid. „Robert Nita este bolnav de tupeu. Cunosc un doctor foarte bun la Urgenta si il sfatuiesc sa mearga sa se opereze de hemoroizii pe care probabil ii are de la atata stat pe banca”, a declarat Giani Kirita, facand aluzie la faptul ca Robert Nita era mai mult rezerva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si