Tanarul, al carui caz a fost prezentat in cadrul unui show celebru in Marea Britanie, care se identifica drept Jay, spune ca nu a fost incurajat niciodata sa se spele pe dinti, astfel ca, la 21 de ani, a ajuns exemplul care arata cat de periculoasa este o dantura neingrijita.

Jay nu s-a spalat niciodata pe dinti si admite ca, de-a lungul timpului a mancat alimente nesanatoase, a baut sucuri carbogazoase si a ajuns intr-o stare incredibila in ceea ce priveste dantura sa.

Desi a vazut ca dintii lui incep sa se degradeze, tanarul a dezvoltat o teama de a merge la dentist si a lasat situatia sa se inrautateasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Curajul de a participa la show-ul „Embarrasing Bodies” i-a adus lui Jay si primul control stomatologic si o dantura cu totul noua.

Medicul care s-a ocupat de cazul tanarului a marturisit ca inainte de orice interventie a fost nevoie sa indeparteze stratul gros de tartru pentru a putea vedea cu adevarat amploarea problemei.

In video-ul de mai jos puteti vedea cum arata dantura tanarului atunci cand a ajuns la stomatolog


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si