Close sidebar
Close sidebar

El este tanarul care nu s-a spalat niciodata pe dinti. Cum arata

In ciuda sfaturilor care i s-au dat, un tanar din Anglia nu a avut niciodata grija de dintii lui, iar rezultatul iti da, cu adevarat, fiori.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul, al carui caz a fost prezentat in cadrul unui show celebru in Marea Britanie, care se identifica drept Jay, spune ca nu a fost incurajat niciodata sa se spele pe dinti, astfel ca, la 21 de ani, a ajuns exemplul care arata cat de periculoasa este o dantura neingrijita.

Jay nu s-a spalat niciodata pe dinti si admite ca, de-a lungul timpului a mancat alimente nesanatoase, a baut sucuri carbogazoase si a ajuns intr-o stare incredibila in ceea ce priveste dantura sa.

Desi a vazut ca dintii lui incep sa se degradeze, tanarul a dezvoltat o teama de a merge la dentist si a lasat situatia sa se inrautateasca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Curajul de a participa la show-ul „Embarrasing Bodies” i-a adus lui Jay si primul control stomatologic si o dantura cu totul noua.

Medicul care s-a ocupat de cazul tanarului a marturisit ca inainte de orice interventie a fost nevoie sa indeparteze stratul gros de tartru pentru a putea vedea cu adevarat amploarea problemei.

In video-ul de mai jos puteti vedea cum arata dantura tanarului atunci cand a ajuns la stomatolog

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI