Close sidebar
Close sidebar

EL este ultima persoană care i-a văzut în viaţă pe bâtrânii ucişi cu sânge rece la Călăraşi! Declaraţiile omului pot duce la elucidarea misterului crimei.

Triplul asasinat din Călăraşi i-a şocat pe localnici care spun că nu se aşteptau ca tânărul de 17 ani să ia viaţa familiei unde a fost dat în plasament. Dan Alexandru, unul dintre suspecţi în cazul triplei crime, este descris ca fiind un copil problemă, îngrijit din milă.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abandonat la naştere, Dan Alexandru a fost luat în plasament de familia Popescu din Călăraşi. Nicu, Tudora şi fiica lor, Vasilica, l-au crescut ca pe propriul lor copil timp de 15 ani. Adolescentul este acuzat că luni seara i-a ucis pe cei doi bătrâni octogeneri şi pe fiica lor. Vecinii, care ştiau situaţia familiei, spun că nu se aşteptat ca tânărul să comită o asemenea atrocitate.

"Chiar aseară l-am văzut pe bătrân. Era abătut, iar apoi, am auzit ce s-a întâmplat de dimineaţă. Noi, ca vecini, nu am avut niciodată problemă cu ei. Pe el l-au crescut de mic. Acum o fi auzit că s-au luat pensiile şi probabil din această cauză. Eu nu ştiu ce a fost între ei, ca familie. Ferească Dumnezeu de aşa ceva", a declarat unul dintre vecinii bătrânilor ucişi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"De mic l-au crescut şi i-au purtat de grijă. Eu nu mă gândeam niciodată. Când treceam pe aici, copilul mă saluta mereu. Eu nu l-am văzut ieri, că am fost la spital. Nepoatele mele l-au văzut ieri, dar nu au suspectat nimic. Să ştiţi că l-au crescut cu mare greutate şi sacrificii. El de doi ani nu mai stătea aici, dar mereu venea în vizită. Probabil că a auzit că a luat pensia, că aveau în casă banii de înmormântare, cine ştie.

Nu mă aşteptam la aşa ceva.", a mai spus o altă vecină.

Detalii despre acest caz ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI