Uriaș este, oficial, cel mai mare câine din Cehia și mândria stăpânilor săi. Câinele mănâncă 2 kilograme de hrană pe zi. 

De ce un câine atât de mare? Răspunsul este simplu. Familia lui Uriaș și-a dorit întotdeauna un câine mare, puternic, fioros, care să îi sperie pe potențialii hoți. Totuși... membrii familiei nu și-au imaginat că blănosul se va face atât de mare.

Uriaș este cel mai mare câine din Cehia

Uriaș este un mastif englezesc și este încă adolescent, ceea ce înseamnă că el va mai crește. Statura lui este una impresionantă, pe lângă cea a stăpânului său.

Citește și: FOTO/VIDEO- Imagini rare cu singurul exemplar cunoscut de panda uriaș albinos. Animalul a fost fotografiat în sălbăticie, în China

Patrupedul mănâncă zilnic două kilograme de mâncare pe zi. Preparatul lui preferat sunt urechile de porc prăjite. În plus, Uriaș bea apă numai din găleată și nu din bol. Salteaua pe care doarme el trebuie schimbată în fiecare lună.

Câinele mănâncă zilnic două kilograme de mâncare, preparatul lui preferat fiind urechile de porc prăjite. Bea apă direct din găleată, nu din bol, iar salteaua pe care doarme trebuie înlocuită în fiecare lună.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Patrupedul și-a primit certificatul când avea 124 de kilograme, dar între timp a mai pus două kilograme, relatează  stirileprotv.ro

Citește și: Simona Pătruleasa face o alegere adorabilă- un câine dalmațian în viața sa “Toți oamenii doreau să facă poze cu el!”

Imagini rare cu singurul exemplar cunoscut de panda uriaș albinos

Ursul panda uriaș albinos trăiește printre 150 de alți urși panda obișnuiți din rezervație. Experții chinezi afirmă că animalul este perfect sănătos. Acest Panda a fost înregistrat pentru prima dată de camerele de supraveghere în aprilie 2019, la o altitudine de aproximativ 2.000 de metri.

panda albinos

Exemplar de panda albinos

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

Încă de atunci, o echipă îl urmărește și îi studiază mișcările sale zilnice cu ajutorul unor camere activate de mișcare.

Citește și:  VIDEO- Cioara Cronco a împlinit patru ani. Stăpânii i-au organizat o petrecere specială

Li Shen, cercetător la Școala de Științe Vieții a Universității din Beijing, a spus că acesta este primul panda albinos înregistrat în sălbăticie.

„Încă nu este clar dacă gena lui va fi moștenită și transmisă persistent. Sunt necesare cercetări suplimentare”, a spus profesorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si