Close sidebar
Close sidebar

Ele sunt cele mai musculoase femei din lume!

Printre cele mai musculoase femei din lume se numara atat culturiste, bodybuildere, cat si femei pasionate pur si simplu de acest stil de viata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Idealul de frumusete feminina s-a schimbat de-a lungul anilor. Daca in perioada renascentista erau preferate femeile voluptuoase, cu forme, dupa cateva sute de ani au inceput sa fie apreciate femeile filiforme. 

Odata cu "revolutia" chirurgiei plastice, s-a pus accent din nou pe forme, sani si fund. Totusi, printre aceste tipologii, si-a mai facut loc o categorie: femeile musculoase.

Fie ca sunt luptatoare, culturiste sau doar fac asta din pasiune, femeile cu muschi au si ele "publicul" lor, multi barbati fiind atrasi de marimea bratelor, pectoralilor sau picioarelor lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In videoclipul de mai jos puteti urmari unele dintre cele mai musculoase femei din lume!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI