Close sidebar
Close sidebar

Ele sunt cele mai puternice si mai atractive zodii! Te numeri printre ele?

Se spune ca frumusetea vine din interior si sta in ochii privitorului. Altfel spus, e un concept subiectiv, iar fiecare persoana are ceva special. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un dar al ei, pe care nimeni nu il poate lua. Afla care este al tau!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai puternica zodie

Vei fi surprinsa sa afli ca cea mai puternica zodie este nimeni alta decat zodia Pesti. Nativii sunt foarte romantici si gentili, dar in acelasi timp sunt pregatiti sa infrunte orice provocare a vietii.

Cea mai sexy zodie

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cand spui sexy, te gandesti la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumosi, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorita carismei lor, multi pretendenti stau deja la rand.

Cea mai de incredere zodie

Aceasta este, cu siguranta, zodia Fecioara. Loiali si grijulii, nativii Fecioara au grija de semeni si se dedica cu totul casei si familiei.

Afla prin ce calitati se remarca zodia ta pe clickpentrufemei.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI