Cum sa-ti asortezi pantofii cu geanta, rujul cu esarfa, mici cochetarii care fac din orice simpla femeie o adevarata fashionista. La inceput, a fost o provocare sa-si deschida un blog de moda. Acum?

"Acum, bloggingul este un job. Pentru noi este un job. Pentru cei care incep un blog- e un job.".

Stefania Ciuca: "Pasiunea asta are si un beneficiu. Intotdeauna primesc tot ce-i mai nou pe piata.

Primesc cei mai in voga pantofi, cele mai noi colectii, cele mai noi produse de beauty, am un intreg arsenal. E placut! tre' sa recunosc!"

Ce fac ele, mai exact? Pai, sa ne spuna chiar profesoarele care predau lectii de moda si frumusete pe internet.

Fabulous Muses: "Am fost primele care au avut un blog care se adresa si international. Am fost primele care am fost la fashion-week-uri, care am  aparut in reviste in toata lumea, am fost primele recunoscute international de editori de fashion."

Muzele fabuloase, asa cum sunt cunoscute Diana si Alina, sunt deja consacrate ca bloggerite de moda. Fac asta de cinci ani si au deja admiratoare in toata lumea. Iar acest lucru se refleta si in banii castigati de ele. Si investitiile, insa, sunt pe masura. Nu doar ca prezinta piese vestimentare pe blogul lor, ci si realizeaza sedinta foto cu hainele propuse de ele.

Fabulous Muses: "Lucrurile nu vin niciodata gratis, nu vin niciodata din Cer.
Noi am muncit foarte mult pentru ceea ce avem. Ne-am asumat acest rol de bloggeri, de influenceri. Trebuie in fiecare zi sa existam, ca sa nu pierdem proiectele. Iar proiectele fac din acesat blog un business".


Practic, au transformat simpla pasiune a doua tinere de a scrie pe internet despre cum sa ne imbracam in...proiecte si bani!

Fabulous Muses: "Vine clientul care ne spune ca are "X" produs, pe care ar vrea sa-l promoveze, sa ajunga la inima cititorilor nostri.
Noi venim cu o propunere de concept. Noi facem productie, editare, absolut tot. Ne ocupam de promovare in social media si produsul final este ca clientul a ajuns la cititorii nostri."


De cealalta parte am gasit-o pe Stefania. O tanara speranta in lumea bloggeritelor,  care este la inceput de drum.

A pornit la drum in urma cu 3 ani, dar are deja multe admiratoarea care tin cont de sfaturile pe care ea le da pe platforma sa.

"Am vrut sa incurajez lumea sa fie originala. Am o garderoba destul de mare si o colectie mare de pantofi. M-am gandit ca as putea inspira."

A si fost premiata pentru intrarea sa pe piata bloggeritelor de moda. In acest curent al profesoarelor de stil pe internet intra si vloggeritele.

Lorena, vloggerita: "Am inceput in 2012 prin a scrie pe blogul meu, mademoiselles Loraine. Apoi, sotul meu m-a incurajat sa imi creez si un canal de youtube. Imi filmez singura clipurile, dar cateodata ma mai ajuta si sotul meu.  Pe canalul meu veti gasi tutorial de par, de machiaj, recenzii si multa inspiratie. Publicul meu este format din doamne si domnisoara care doresc sa invete cum sa se aranjeze la ele acasa."


Nu doar moda si frumusetea sunt subiecte abordate pe bloggurile de succes.


Pe Geanina- tanara specialista in arta culinara, urmarita de tot mai multe persoane pe internet- v-am prezentat-o in urma cu ceva vreme. Acum este deja un punct de reper printre bloggeri de succes, care abordeaza retete culinare.

Asa incep retetele tinerei pasionate de...bucatarit. Acum, pasiunea ii aduce nu doar faima, ci si..bani din reclame, din vizualizarile pe canalul ei de youtube sau din alte proiecte pe aceasta nisa.

Muzele Fabuloase: "Ideea este ca pe luna, oscilam intre 100 si 200 de mii de unici pe blog. Ca vizualizari ajungem undeva la 400 de mii/ luna."


V-am prezentat cateva repere de succes in lumea bloggerilor din Romania. Ele ne arata ca daca stii sa profiti la maximum de ce stii cel mai bine sa faci sau sa aratai ce-ti place cel mai mult- succesul vine garantat!




Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si