Au fost ultimele concerte la cele 12 scene de la Electric Castle. Petrecerile s-au oprit abia în această dimineață, dar tinerii s-au bucurat din plin de ultimele ore petrecute la festival.

Cu gândul la următoarea ediție este și această tânără care a intrat într-o provocare lansată de Electric Castle. Și-a tatuat sloganul festivalului pe picior și astfel a primit intrare gratuită pe viață la toate edițiile evenimentului. Cu așa bucurie nu avea cum să nu danseze la toate concertele preferate.

„Super, nota 10! O să-ți fie dor de Electric Castle? Da, de asta mi-am făcut și tatuajul. Ți-ai făcut tatuajul? Da, mi-am făcut tatuajul, o să fiu aici toată viața de acum încolo.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zeci de mii de tineri au luat parte la ultima zi a festivalului de la Bonțida. Și pe timpul zilei petrecerile s-au ținut lanț, iar fiecare și-a găsit un artist preferat la scenele de pe domeniul Banffy.

Electric Castle s-a încheiat după cinci zile pline de distracție. Peste 200.000 de tineri au participat la ediția din acest an, iar din fericire nu au fost raportate incidente sau evenimente majore neplăcute.

Astăzi, festivalierii veniți din toate colțurile țării dar și din străinătate se întorc acasă, cu noi amintiri de la Bonțida.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si