Poți realiza acest lucru prin încorporarea unor elemente unice și inedite în designul magazinului tău. În rândurile următoare vei putea descoperi câteva elemente distinctive pe care le poți integra în designul noului tău magazin și cum aceste elemente vor ajuta la succesul afacerii tale.

Iată ce elemente inedite de design poți folosi la proiectarea noului tău spațiu comercial!

1.Pardoseală din lemn ars tratat

O tendință care a câștigat popularitate în ultimii ani este utilizarea pardoselilor din lemn ars tratat. Această opțiune de pardoseală nu numai că adaugă o notă rustică și organică magazinului tău, dar și creează un aspect vizual unic. Poți alege lemnul ars deoarece creează un contrast frumos cu elementele înconjurătoare, făcându-l un punct focal excelent pentru designul spațiului tău comercial. Prin încorporarea pardoselii din lemn ars tratat, poți crea o atmosferă caldă și primitoare, care îți va captiva clienții. Dacă nu știi de unde poți procura acest tip de lemn, poți încerca la cei de la enipau.ro, un site creat de profesioniști cu tradiție în prelucrarea lemnului sau poți încerca în marile magazine de bricolaj din țară.

2. Becuri mari ce coboară din tavan

Iluminatul joacă un rol crucial în stabilirea stării de spirit și a ambianței magazinului tău. În locul corpurilor de iluminat tradiționale, ia în considerare becurile mari ce atârnă din tavan.

Aceste corpuri de iluminat în stil industrial nu numai că oferă o iluminare amplă, ci adaugă și o notă de sofisticare și unicitate spațiului tău comercial. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

3. Mobilier din europaleți

Dacă vrei să încorporezi mobilier ecologic și rentabil în designul magazinului, mobilierul creat din europaleți este o alegere excelentă. Acești paleți versatili pot fi modificați în diverse piese de mobilier, cum ar fi mese de prezentare, rafturi și zone de relaxare. Prin utilizarea mobilierului din paleți Euro, poți adăuga un element de sustenabilitate magazinului, creând, în același timp, un aspect contemporan și minimalist. 

4. Oglinzi, multe oglinzi

 Oglinzile nu sunt doar funcționale, ci și o modalitate excelentă de a spori atractivitatea vizuală a magazinului tău. Încorporarea mai multor oglinzi poate genera o iluzie de spațiu, făcând noul tău magazin să pară mult mai mare și mai extins. În plus, oglinzile amplasate strategic pot oferi clienților tăi o experiență de cumpărături unică și interactivă, permițându-le să probeze haine sau accesorii și să se vadă din diferite unghiuri.

5. Zona de fotografie socială

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 În era digitală de astăzi, încorporarea unei zone de fotografie socială în designul magazinului poate schimba considerabil regulile jocului. Creează un spațiu desemnat în care clienții să poată face fotografii și să le distribuie pe platformele de socializare. Acesta poate fi un perete împodobit cu un fundal atrăgător din punct de vedere vizual, un balansoar roz cu puf sau elemente de recuzită care reflectă identitatea mărcii tale.

În concluzie, integrarea elementelor unice în designul noului tău magazin poate ridica estetica generală a acestuia și poate crea o experiență unică de cumpărături pentru clienții tăi. Ia în considerare încorporarea pardoselii din lemn ars tratat, a becurilor gigantice, a mobilierului din europaleți, a oglinzilor și a unei zone de fotografie socială pentru a-ți face magazinul să iasă în evidență față de concurență. Combină aceste elemente cu identitatea și viziunea mărcii tale și poți crea un spațiu care, nu numai că este atrăgător din punct de vedere vizual, ci lasă și o impresie de durată asupra clienților tăi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si