Elena Băsescu s-a angajat la un post TV de știri la începutul anului, însă de curând a început să apară și pe micile ecrane.

Citește și: Actrița Gal Gadot a surprins pe toată lumea cu noul rol pe care îl face după "Femeia fantastică"

Elena Băsescu  (42 de ani) a încercat mai multe profesii, potrivit publicației Evenimentul zilei.

Ea a fost fotomodel, europarlamentar, iar acum este jurnalist TV.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, și-a făcut debutul ca jurnalist

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, și-a făcut debutul ca jurnalist

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit Pagina de media, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a vorbit într-un jurnal de ştiri despre implicaţiile pentru România ale unei decizii a lui Vladmir Putin.

Citește și: Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ştirile în care apare, Elena Băsescu a fost prezentată drept „editor Aleph News”.

Elena Băsescu, prima apariție "pe sticlă"

Fiica fostului președinte s-a angajat la televiziunea de ştiri fondată de Adrian Sârbu, Aleph News, în urmă cu aproximativ șase luni, iar recent a început să apară și pe micul ecran, prezentând subiecte diverse, din politica externă și internă.

Ce meserii a schimbat Elena Băsescu până acum

Fiica lui Traian Băsescu a început să lucreze ca fotomodel, iar apoi s-a angajat la Luxten, compania care se ocupa cu iluminatul public în București.

Elena Băsescu a intrat în politică în 2008, fiind secretara Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal (PDL).

Elena Băsescu, prima apariție pe micile ecrane ca jurnalistă

Elena Băsescu, 42 de ani

[Sursa foto: Facebook]

În anul 2009 a participat la alegerile europarlamentare ca independent, însă a fost sprijinită de cu voturi de partidul controlat de tatăl său.

A devenit eurodeputat pentru un mandat, care s-a încheiat în 2014.

În 2016, Elena Băsescu s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la Departamentul pentru Relații Internaționale. Patru ani mai târziu a candidat, fără succes, pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României.

În 2021, a fost angajată în funcția de consilier parlamentar la Camera Deputaților, fiind încadrată de grupul PSD la Comisia pentru Afaceri Europene, arată sursa citată.  

Elena Băsescu are trei copii din două relații

La începutul primăverii, fiica fostului președinte al țării, Traian Băsescu (71 de ani), și-a postat și o imagine pe contul său de Instagram, de la noul loc de muncă, în timp ce redacta o știre pe domeniul politic, exact la ce se pricepe ea cel mai bine.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urma fotografiei postate pe contul său de socializare, internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa brunetei.

Elena Băsescu, in redactia de stiri

Elena Băsescu, in redactia de stiri

[Sursa foto: Instagram]

Elena Băsescu este mamă a trei copii. Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu.  Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie, iar apoi Elena și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat care a devenit și tatăl celui de-al treilea copil al său- Anastasia (5 ani).

Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe este mai tânăr cu 12 ani decât Elena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si