Close sidebar
Close sidebar

Elena Basescu, hartuita sexual. Cine este barbatul impotriva caruia a facut deja plangere

Elena Basescu a sustinut ca ar fi fost hartuita sexual de antrenorul ei de fitness. EBA a depus o plangere oficiala, povestindu-le celor din conducerea clubului la care mergea tot ceea ce s-ar fi intamplat intre ea şi barbatul respectiv.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Antrenorul de fitness acuzat ca ar fi hartuit-o sexual pe Elena Basescu afirma, la randul lui, ca nici aceasta nu a fost uşa de biserica, intrand in joc, pentru a se plange, in cele din urma, conducerii, pe nedrept, scrie Cancan.

Totuşi, in final, s-a luat o decizie radicala, incercand sa se inabuşeasca acest scandal inca din faşa, astfel ca barbatului i s-a inchis contractul de munca.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu este pentru prima data cand EBA starneşte un scandal in care pica la mijloc barbatii din jurul ei, fiindca, in urma cu ceva vreme, a fost acuzata ca a reuşit sa strice relatia cu o buna prietena a ei, Giulia, aruncand acuzatii care au creat rumoare la vremea respectiva.

"Este modus-ul operandi tipic al Elenei.

La ea se dau toti, toata lumea o vrea, cu cat sunt unii mai apropiati, brusc, ii acuza, şi creeaza un mega tambalau. E experta in haos. A facut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut ca are fantasme. Pentru ca povestea atat de convingator, incat nu aveai cum sa nu crezi", a spus un apropiat al Elenei Basescu pentru Cancan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI