Close sidebar
Close sidebar

Elena Basescu, mai fericita ca oricand! A recunoscut ca este insarcinata pentru a treia oara: ”Vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru...”

La doar cateva ore dupa ce au aparut primele zvonuri privind faptul ca Elena Basescu ar fi insarcinata cu iubitul ei, Catalin Tomata, aceasta a rupt tacerea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu putin timp, ea a facut public un mesaj atipic, insa mai in gluma, mai in serios, ea a recunoscut ca va deveni mama si, mai mult de atat, a spus ca vor fi doi parinti foarte buni pentru copilul lor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii.  Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Elena Basescu a fost casatorita timp de patru ani de zile cu Bogdan Ionescu, caruia i-a daruit doi copii- o fetita pe nume Sofia si un baietel pe nume Traian.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI